Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En pärla på gågatan”

Ergon Greek Deli + Cuisine
Rankad som nr 25 av 193 Restauranger i Skiathos Town
Certificate of Excellence
Prisklass: 146 kr - 338 kr
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 27 augusti 2019 från mobil enhet

Trots mitt på stråket, så höll den här restaurangen (med sin moderna deli med mycket brett sortiment), en hög klass. Vällagad och fräsch mat, goda viner. Gå inte bara förbi, som vi gjorde första gången, utan stanna till - absolut värt det...

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack Lirran
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (1 313)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 313 omdömen

Omdömet skrevs 3 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket bra restaurang med fantastiskt urval av smårätter (meze). Rätterna är rätt så stora och man kan bli mätt med en per person. Maten är delikat och väl tillagad med bra smakkombinationer. Det märks att det läggs stor vikt vid val av råvaror. Vi testade i stort sett hela meze-menyn och allt kan varmt rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack Tetyana J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 maj 2019 från mobil enhet

Härligt ställe med mycket trevlig personal. Mycket och god mat. Mycket av ingredienserna kommer från lokala odlare liksom fisk och skaldjur är fångade i vattnen runtomkring. De har även en butik i anslutning till restaurangen där lokala delikatesser, olivolja mm säljs.

Datum för besöket: maj 2019
1  Tack Q4404JYsaraw
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 juli 2018 från mobil enhet

Mycket dålig service, översaltad mat, otrevlig personal och fel på notorna. Kan vara det sämsta stället jag besökt någon gång.
Gå inte hit😡

Datum för besöket: juli 2018
Tack Punisher68
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Eleni K, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Ergon Greek Deli + Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2018
Google-översättning

Hello Punisher68,

Thank you for leaving a review here. We truly appreciate it and it helps us to improve ourselves.

We truly apologize for the bad experience you had. We’re normally known for our exceptional attention to detail, and we regret that we missed the mark. We hope we could fix this, because it sounds like a really bad day for us. We want to ensure you that our store's manager is informed about this, and we'll do our best so it won't happen again.

We hope you'll give us another chance to change your mind on our brand. Have a wonderful day.

Regards,
Eleni

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2018 från mobil enhet

Väldigt otrevlig personal , kastar fram brödet som dom själva har glömt och en hel del andra fel som dom inte vill ta ansvar för. Vi ville bara därifrån.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 737raymondj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Eleni K, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Ergon Greek Deli + Cuisine, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2018
Google-översättning

Hello Raymond J,

Thank you for leaving a review here. We truly appreciate it and it helps us to improve ourselves.

We truly apologize for the bad experience you had. We’re normally known for our exceptional attention to detail, so we want to ensure you that this may was just a really bad day for us. We take care of our food and service quality and we want people to enjoy their overall experience in our stores. The Google Translation tool and the short review doesn't really help us to understand the main issues, but we want to ensure you that our store's manager is informed about this, and we'll do our best so it won't happen again.

We hope you'll give us another chance to change your mind on our brand. Have a wonderful day!

Regards,
Eleni

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ergon Greek Deli + Cuisine tittade också på

Skiathos Town, Skiathos
Skiathos Town, Skiathos
 
Skiathos Town, Skiathos
Skiathos Town, Skiathos
 

Besökt Ergon Greek Deli + Cuisine? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.