Bra läge en bit upp på central huvudagatan, designhotell med en servicenivå utöver det vanliga. Välkomstdrink, alltid hjälp med bokning av restauranger, rekommendationer och det mesta du vill ha bokat. Alltid fräscha handdukar varje morgon till poolen eller beachen. Bästa baren på gatan, bra mat, bra service. Har man rum in mot poolen är det otroligt tyst på rummet nattetid, även mörkläggningen fungerade perfekt. Städningen var i en klass för sig, dagligen, helt enastående! För att vara Grekland, en bra frukost; ägg bacon, juice, youghurt, flingor, kaffe, melon, grönsaker, olika sorters bröd, pålägg mm . Även möjlighet att göra egna frukost-toast. Beställa en espresso eller cappuchino mötte heller Inga hinder! Alltid trevligt bemötta av all personal i alla lägen, oavsett när på dygnet. Kostar lite mer än andra alternativ, men klart värt varenda krona, för dig som vill betala lite mer och få ännu mer. Inget för barnfamiljer. Vi rekommenderar verkligen detta hotel, till stor del beroende på personal och service. Vi kommer med stor sannolikhet tillbaka. Mats och Lena Uhrlander