Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Sätt du kan uppleva Torneträsk på
från 151,08 US$
Mer information
Omdömen (44)
Filtrera omdömen
44 resultat
Medlemsbetyg
31
11
2
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
31
11
2
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 44 omdömen
Omdömet skrevs 26 augusti 2020 från mobil enhet

En av Sveriges största sjöar. Det var jättefint att åka förbi och stanna och ta bilder på vackra naturen

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack kukariamba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2020

Från Abisko Turiststation är det lätt att vandra ner till Torne Träsk. Att stå vid stranden och se ut över vattnet och de omgivande fjällen är en mäktig upplevelse.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Maria H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 oktober 2019

Fint område med höga fjäll. Lätt att ta sig dit med tåg! Valfritt boende från tält till stuga. Kungsleden ansluter och det finns många fina vandringsstråk i området. Och en lift upp på fjället! Ett fint naturum och så Abisko nationalpark! Nere vid Torne träsk finns möjlighet till bastu och badtunna. Kolla in stenarna på stranden - de är fina och slipade av vattnet.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Jennie W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

En av Sveriges största sjöar når upp till bland annat Abisko och Björkliden. Imponerande tillflöde från kanjonen i Abisko Nationalpark.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack 856j_rgenl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2017

Enastående vacker miljö, och lättillgängligt. Till och med en biltur är en upplevelse. Att ta en fika i Björkliden och njuta av vyerna är ett bra tips.

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack kylvag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen