Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (789)
Filtrera omdömen
789 resultat
Medlemsbetyg
394
243
81
41
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
394
243
81
41
30
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 789 omdömen
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Prisvärt. Rent och lugnt, fint kök och matsal. Gott om toaletter och duschar - allt i bra skick. Hjälpsam personal. Nära busshållplats och tågstation samt vandringslederna. En butik finns också nära hostellet.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack jpalmu200220
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 maj 2020

Helt ok till bra med avseende på läge, trevlighet, faciliteter.
Förbättringsområden är städet framför allt i badrumen samt förvaringsmöjligheter för funktions- och outdoor-utrustning. I synnerhet behov av torkmöjligheter och krokar i rummen...

Datum för vistelsen: april 2020
Restyp: Reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ostawr793796
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 maj 2020

Lägg till pengar för ett hotell istället om du är svensk och är där med familjen. Är du själv samt vill bara ha tak över huvudet är det ok. Det är nära till matbutik och tåg samt om du vill fiska, det finns parkering. Det var ju Corona tider oxå det får man inte glömma.

Datum för vistelsen: april 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack obackr577367
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2020

Bra val. Mycket bra läge, fint kök och matsal. Rent på toaletter och i dusch. Möjlighet att köra ända fram till dörren vid i-och-urlastning av bilen. Erbjuder utrustning som skor etc till låns. Möjlighet till guidade turer.

Rumstips: välj ett med fönster!
Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack kwaara992482
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2020

Otroligt hjälpsam och trevlig personal. Roliga aktiviteter. Prisvärt.
Väldigt fin utsikt från vår lilla lägenhet.
Sängarna var bra, köket innehöll allt man behövde. Affär med mat i närheten.
Vissa rum är små, så kolla att ni väljer det som passar er. Varma overaller, kängor, mössor och vantar fick man låna under vistelsen.
Abisko är en fantastiskt fin plats att åka till.
Otroligt fin fjällmiljö.

Datum för vistelsen: februari 2020
Tack naturnjutaren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen