Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 08:00 - 17:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Buss från Kiruna till RIksgränsen

Väldigt trevlig bussförare som gjorde det lilla extra och berättade om t.ex. Kirunas flytt under ... läs mer

Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan
Petra V
Erik

De var mycket hjälpsamma och fixade en extra transfer till hemresan då vi inte hade några andra ... läs mer

Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten

Omdömet skrevs 22 april 2021
erikharrysson
Läs alla 266 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Abisko
från 199,31 US$
Mer information
från 74,33 US$
Mer information
från 204,87 US$
Mer information
från 185,53 US$
Mer information
Omdömen (266)
Filtrera omdömen
266 resultat
Medlemsbetyg
190
42
13
7
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
190
42
13
7
14
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 266 omdömen
Omdömet skrevs 12 maj 2021

Busstransfer från Kiruna flygplats till Riksgränsen: Hårresande dyrt. Försenad buss. Obefintlig information. Ointresserad personal.
En så här dålig produkt kan man bara leverera om konkurrens helt saknas. Vilket också är fallet. Så vi kommer snart tillbaka :-)

Datum för upplevelsen: maj 2021
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack jocrcu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2021

De var mycket hjälpsamma och fixade en extra transfer till hemresan då vi inte hade några andra alternativ

Datum för upplevelsen: april 2021
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack erikharrysson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 mars 2021

I stort sett bra men lite dålig kommunikation när det blev försening samt vag info om pick up points.
Borde fått sms om detta.

Datum för upplevelsen: mars 2021
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack PH202103
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2021

Man kan inte bo bättre i Abisko än på A. Mountain Lodge, rum 18:)) Personligt bemötande, fantastiskt kök, alla möjligheterna för vinteraktiviteter och unika utflykter (Heliski, Isfiske, hundspann...). Fr o m 12/3 öppnar Naturum igen! Snösäkerhet, ev chans att se Norrskenet. Vad vill man mer.

Datum för upplevelsen: mars 2021
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack karinochjuergen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2021

Det var lyckat med en kul linbanetur upp för att få se en fantastisk stjärnhimmel och vi hade även turen att få se norrsken trots att det var en aning svagt.
De anställda var mycket serviceinriktade och otroligt hjälpsamma, souvenirerna var onödigt dyra och jag är övertygad om att man skulle sälja mer om man halverade priserna.

Datum för upplevelsen: januari 2021
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack ceciliaekholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen