Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Anna Gulliksen”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
26 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Privat rum, 1 badrum, för 4
Puissalicon, Herault, Occitanie

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 26 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

annagX243 ...
Uppsala, Sverige
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
“Anna Gulliksen”
Omdömet skrevs 22 juli 2019 för en vistelse i juli 2019

Fantasiskt trevligt boende i Puissalicon. Christine var otroligt tillmötesgående och gästfri. Underbar frukost i trädgården och stort, rent och fräscht rum ,med välfungerande AC. Mysigt trädgård och charmig liten by. Hit återvänder vi gärna!

Datum för vistelsen: juli 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 24 2019
Merci Anna et au plaisir de vous revoir ainsi que votre charmante famille.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
HappyMamm ...
Boulder, Colorado
1 omdöme
Omdömet skrevs 29 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 2 2019
Cela a été un plaisir de vous recevoir chez nous et de vous faire partager notre vie au quotidien ainsi que nos plats régionaux. Malgré la barrière de la langue.....nous avons pu nous connaître ,nous apprécier et la semaine est trop vite passée , nous ne regardons plus les États - Unis comme un lointain pays et sommes attentifs aux évènements qui peuvent s y dérouler. Magnifique et attachante famille!!!! Bises de France
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
GILL W
Guildford, Storbritannien
Nivå 5 Skribent
77 omdömen
12 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 20 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H7210SOca ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 15 december 2020 för en vistelse i december 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JmarcC09
1 omdöme
Omdömet skrevs 6 oktober 2020 för en vistelse i oktober 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt