Öppet i dag: 10:00 - 17:00
Höjdpunkter från omdömen
Super mysigt

Lätt att boka, jätte fint och trevligt bemötande vid hämtning av kanoter. Tydliga och bra ... läs mer

Omdömet skrevs 18 juli 2024
Jessica R
Välordnad uthyrning och fina paddelvatten

Väldigt seriös uthyrare som har tänkt på allt, inget lämnas åt slumpen. Utrustningen man får med ... läs mer

Omdömet skrevs 8 juni 2024
Åsa B
Läs alla 12 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2023

Vi hyrde kanoter över ett dygn. Paddlade och upptäckte Hummeln.

Från initial kontakt inför och under vårt besök var bemötande och service toppen! En fantastisk resa och sjö med varierad natur och terräng. Fina bad och tältmöjligheter. Rekommenderas starkt.

Datum för upplevelsen: juni 2023
Tack Sara S
Omdömet skrevs 20 juli 2022

Lugn och skön avkoppling. Vänligt bemötande av de som är ansvariga. Spenderat tid med familjen där alla kan delta.

Datum för upplevelsen: juli 2022
1  Tack 408wiktoriad
Omdömet skrevs 17 juli 2022

Jättehärlig och mysig upplevelse i den vackra naturen. För oss med småbarn var det en lagom tur att paddla bort till Råsvik för att fika och bada.
Smidigt att flytvästar fanns att låna.
Rekommenderas starkt!

Datum för upplevelsen: juli 2022