Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“RESANDE”
Omdöme om Alla Tiders Café

Alla Tiders Café
Rankad som nr 4 av 17 Restauranger i Gallivare
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 4 augusti 2022 från mobil enhet

God mat. Trevlig inredning. Detta ligger i Kiruna.
Vi åt Hamburgare pommes o korv med mos.
Litet ställe. Tog en stund få beställa.

Datum för besöket: juli 2022
Tack Ingli6263
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (65)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 65 omdömen

Omdömet skrevs 12 juni 2022 från mobil enhet

Vi provade Alla tiders café för lunch en solig dag i Gällivare och då kunde vi sitta utomhus och njuta av solen. Mysig lokal även inne i caféet med långbord för stora sällskap och barhäng för kvällen. Lunch- eller fikabeställning görs i kassan. Trevlig personal, snabb service, god mat. Vi åt souvas och kycklingquesadillas, dryck och kaffe ingår i lunchpriset.

Datum för besöket: juni 2022
Tack Sockerkaka
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 21 oktober 2020 från mobil enhet

Lugnt och skönt med vällagad mat och väldigt bra service. Efter att ha ätit lunch och middag på diverse restauranger i Gällivare centrum, hittade jag detta guldkorn. Trevlig personal och mysig lokal och mycket bättre mat än vad man kan tro då man hör att det är ett café.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack annaf801
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 juni 2020 från mobil enhet

Fortfarande bland det bästa stället i Gällivare, deras souvas med gräddsås är oslagbar, ta den med pressad potatis så blir du inte missnöjd.

Datum för besöket: juni 2020
Tack dannepix
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 28 november 2019

Ett ställe att besöka för många tillfällen. Öppet från 10.00 till sena kvällen. Vill du fika finns smörgåsar och fikabröd och flera sorters kaffe att tillgå från lunch till kväll. Eller är sugen på lunch eller middag erbjuds det godmat med stor variation. (Kan vara svårt att välja) Eller ta en öl eller ett glas vin, lyssna på musik och se alla tider i världen i en mysig lokal!

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Elisabeth73233
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Alla Tiders Café tittade också på

Gallivare, Norrbottens län
Gallivare, Norrbottens län
 
Gallivare, Norrbottens län
Gallivare, Norrbottens län
 

Besökt Alla Tiders Café? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
© 2024 Tripadvisor LLC Med ensamrätt.

Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar i . Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn.