Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
198 US$
Se erbjudande
Snaptravel
Orbitz.com
Expedia.com198 US$
Hotels.com198 US$
CheapTickets198 US$
Visa alla 8 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (20)
Filtrera omdömen
20 resultat
Medlemsbetyg
10
3
5
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
10
3
5
1
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 20 omdömen
Omdömet skrevs 15 september 2019 från mobil enhet

Perfekt beläget för att utforska Laponia. Serviceinriktad personal som gärna hjälper till. Enkla och rena rum. Riktigt hög kvalité på maten.
Hit kommer jag definitivt återvända och rekommenderar varmt

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste ensam
Tack NoJofSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2019 från mobil enhet

Vi bodde på hotelldelen i området, rummen var i minsta laget men i bra skick. Fina råvaror serverades vid frukost och till middag. Vänlig personal och fin lokal med otroliga vyer att titta på och upptäcka. Lite enklare boende än vad jag förväntade mig men ändå nöjd.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack 254louiseh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2019 från mobil enhet

Rena, fina rum, sköna sängar och enastående natur! Service och bemötande i världsklass. Vi serverades mycket god mat och dryck och hunden fick självklart en stor skål med isvatten. Vilken pärla ute i vildmarken!

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack annikaspang
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2019

Detta ställe måste besökas. Maten, services och miljön är magnifik. En öl kan vara olika god beroende på var och med vem den dricks. Detta var en av de godaste på länge. Tack till Håkan, Petra, Joakim och resten av personalen. Vi kommer tillbaks.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack MMmrres
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2019

Mycket enkla rum, hörde grannarnas snarkande- dvs mycket lyhört. Tidig utcheckning (kl 10) och en kort frukost (08-09.30). Tips, gå en utbildning i bemötande och service eller sänk kostnaden (1300 kr/natt för fyra väggar, säng och toalett/dusch). Det enda positiva var frukostutbudet. Välj hellre att tälta.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Ida E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen