Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
94 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-11
Booking.com
93 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-14
Hotels.com
94 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-11
Priceline93 US$
Travelocity94 US$
Agoda.com93 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (58)
Filtrera omdömen
58 resultat
Medlemsbetyg
40
11
5
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
40
11
5
1
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 58 omdömen
Omdömet skrevs 23 juli 2018 från mobil enhet

Stannade för en sen lunch och åt kanonfina räkmackor och salami/brie-mackor. Ett fräscht ställe med trevlig personal och dessutom fin utsikt över en intilliggande sjö. Kan varmt rekommenderas på resan till eller från Kiruna.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack C6451WEmariaj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 februari 2018 från mobil enhet

Vi kom med husbil och sökte ett eluttag. Kände oss mycket välkomna. Fika o Irish coffe. En utmärkt ställplats med 10 Amp i uttaget. Trevlig restaurang och personal mitt i smällkalla vintern. Flera nätter i sträck med -30 C! Vi kommer säkert hit igen!

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Brunmalm
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 juli 2017 från mobil enhet

Jag hade höga förväntningar på detta hotell efter att jag sett bilderna. Tyvärr så levde inte standarden upp till förväntningarna. Rummen var enkla, sängen obekväm och frukosten (som inte ingår) var snål. Jag hade uppfattningen om att det var sjötomt, att man kunde fiska precis vid hotellet, tyvärr gick det inte att ta sig ner till vattnet direkt från hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Martina M
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 augusti 2016

Vid Kalixälvens norra strand ligger detta. Omgivningen är väldigt lugnt och vackert. Är inte så stort. Men är pittoreskt där den ligger i naturen. Stor parkering är det, en del långtradare och husbilar stannar här.

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Vandrarens
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 10 oktober 2012

Jag bodde här 4-5 nätter som en del av en organiserad resa, som besökte Ishotellet sista natten. Gruppen av 8 byggde en igloo en dag, (väldigt roligt - min man och jag sov där när det var -17!) vi hade en husky-slädutflykt över natten som var otrolig, gjorde en snöskoterutflykt som också var väldigt rolig och snöskovandring samt isfiske. Alla var väldigt välkomnande, rummen var trevliga och maten superb. Jag kan inte bedöma detta ställe högt nog. Priserna på aktiviteterna var mindre än hälften av vad Ishotellet tog. Vi var en del av den organiserade resan, detta ställe sköter den korta transporten till flygfältet/Ishotellet, men vi skulle enkelt kunnat resa på egen hand. Jag tror hela stället bara tar cirka 20 personer, så det är väldigt mysigt.

1  Tack HXC
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
Visa fler omdömen