Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch ”

Restaurante Portarade
Rankad som nr 14 av 56 Restauranger i Ferragudo
Prisklass: 4 US$ - 24 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Frukost, Middag, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Frukost, Middag, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Härligt ställe att äta lunch på, blandad meny till fasta priser. Trevlig personal gör att man alltid känner sig välkommen.

Datum för besöket: maj 2021
Tack 918pellej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (883)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 883 omdömen

Omdömet skrevs 15 april 2019 från mobil enhet

Mysig atmosfär, centralt läge vid torget. Varierande utbud några prisvärda menyer.
Vi åt fisk och det var gott, oftast ganska mycket folk så boka i förväg.

Datum för besöket: mars 2019
Tack Resegreven
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
James C, Owner på Restaurante Portarade, svarade på det här omdömetSvarade 8 maj 2019

Tack för dina fina ord.

Andrew och Helena

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2019 från mobil enhet

Vi valde deras meny för 16 €. Det ingick förrätt, varmrätt och dessert, ett glas vin ( eller annan dricka ) och kaffe. Mycket mycket prisvärt.
Det fanns många förrätter och varmrätter att välja på och man kunde själv bestämma hur man ville kombinera menyn.
Vi valde getost inbakad i filodeg, soppa och pate som förrätt, skaldjursgryta, sirlionstek och lax till varmrätt. Allt mycket gott och fint serverat. Till dessert fick vi välja på olika kakor från ett fat, och kaffe till detta.
Trevlig personal.
Vi kommer absolut att besöka denna restaurang igen.

Datum för besöket: mars 2019
Tack mariep767
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
James C, Owner på Restaurante Portarade, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2019

Hej,

Tack för att du skrev väldigt snälla ord om din erfarenhet på Portarade.

Vi hoppas att du kommer tillbaka snart.

Med vänliga hälsningar,

Andrew, Helena och The Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2018 från mobil enhet

Var god mat och trevlig personal. Men var aningen för dyr och hade lite för mycket turist mat. Hade fin utsikt utöver torget.

Datum för besöket: juni 2018
Tack Anton C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
James C, Owner på Restaurante Portarade, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2018

Hej hur mår du?

Dina kommentarer är noterade.

Vi tror att vi tar ut ett rimligt pris för vad vi tillhandahåller ...... det är valuta för pengarna.

För dem som vill arbeta till en mindre budget, ja, det finns billigare alternativ i och runt torget.

Tack för din recension.

Med vänliga hälsningar

Andrew, Helena och personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2018 från mobil enhet

Helt ok lunch men ställen med bilder på maten på menyn får mig lite undrande. Dock helt ok käk. Bra service.

Datum för besöket: april 2018
1  Tack PeterFredriksson1970
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
James C, Owner på Restaurante Portarade, svarade på det här omdömetSvarade 18 april 2018

Hallå

Google översättningen var lite konstig .... Jag tror att du hänvisade till bilder av mat .....!

Glad att du hade en bra tid hos oss på Portarade.

Bästa hälsningar ... Andrew, Helena och personal

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante Portarade tittade också på

Ferragudo, Faro District
Ferragudo, Faro District
 
Ferragudo, Faro District
Ferragudo, Faro District
 

Besökt Restaurante Portarade? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt