“5 stjärnor”

Rankad som nr 1 av 2 Restauranger i Kronoby
Prisklass: 92 kr - 403 kr
Restauranginformation
Omdömet skrevs 3 juni 2018 från mobil enhet

Bästa sommarrestaurangen i hela västra Finland. Speciellt fiskrätterna är utsökta. Skulle rekommendera! Fint ställe vid vattnet, stor terass, åtkomlig med bil och båt!

Datum för besöket: juni 2018
Tack samuelxholmx
Språk

Omdömet skrevs 15 november 2017 från mobil enhet

Vackert väder så man kunde sitta ute. Mysig miljö och bra med båtplatser. Synd att pizzorna inte görs mera. Beställde den kända "Skataburgaren" och biffen var rejäl. Goda franska, aiolin super. Man blev mätt. Glad personal trots stressig dag.

Datum för besöket: juli 2017
Tack 584carinal
Omdömet skrevs 15 juli 2017 från mobil enhet

Vi var ett gäng som årligen brukar äta här och fortfarande lika goda burgare! Rekommenderar skataburgare för de som gillar burgare! Dock lite dyr för att få full poäng!

Datum för besöket: juli 2017
Tack Lithuforest
Omdömet skrevs 10 juni 2017 från mobil enhet

Ville testa restaurangen och se på stället så vi gjorde en avstickare. Mycket vackert ställe vid sjön. Fin terass idealisk för soliga dagar o kvällar. Båtbrygga nedanför så man kan se på båtfararna.
Trevlig och service minded personal.
Vi tog lax med nypotatis och sparris. Laxen god men var väl rå inuti. De som tog burgare och biff var betydligt nöjdare.

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack 418ralfk
Teresa H, Toimitusjohtaja på Restaurant Hastoskata, svarade på det här omdömetSvarade 12 juni 2017

Tack för dom vänliga kommentarerna och att du tog dig tid att skriva, angående laxen så steker vi den mindre än många andra ställen men ber om ursäkt om den upplevdes för rå just denna gång. Nästa gång du besöker oss berätta gärna för oss så vi kan göra Er upplevelse ännu bättre om det är nåt som inte var till belåtenhet. Vi vill jätte gärna ha feedback både bra och dåliga, annars kan vi aldrig bli bättre. Trevlig fortsättning på sommaren!

Omdömet skrevs 14 augusti 2016 från mobil enhet

Dom serverar otroligt goda skataburgare.
Trevlig personal.
Fin utsikt från restaurangenn
Om det är högsäsong så finns det risk att maten tar slut.
Lite dålig väg till restaurangen.

Datum för besöket: juli 2016
Tack tomasa827

Besökt Restaurant Hastoskata? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt