Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“An oasis. The perfect place to enjoy beautiful Tasmania”

Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i Branxholm
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Tin Dragon Trail Cottages
Rankat som nummer 1 av 1 B&B/värdshus i Branxholm
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs augusti 21 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The cottages with spas are really nice in the winter. Sitting in them under the stars is really rela ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack happybethel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (188)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

103107 av 188 omdömen

Omdömet skrevs juni 17 2012
Google-översättning

Bodde här: Juni 2012, reste med familjen
Tack Think-Tasmania
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 30 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Sarah D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 23 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack OllysmumAlnwick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 16 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Nick C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Tin Dragon Trail Cottages? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Tin Dragon Trail Cottages

Adress: 3 Coxs Lane, Branxholm, Tasmanien 7261, Australien
Region: Australien > Tasmanien > Branxholm
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfri parkering Pentry Spa Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 B&B/värdshus i Branxholm
Prisklass: 977 kr - 2 036 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 4

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt