Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nordens bästa sushi?”
Omdöme om Sticks'n'Sushi

Sticks'n'Sushi
Rankad som nr 1 av 18 Restauranger i Rungsted
Certificate of Excellence
Kök: Sushi
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 14 augusti 2018 från mobil enhet

Både jag o sambon har ätit mycket sushi och är något av konnässörer :) men detta är det bästa vi båda haft nöjet avnjuta!

Sån otrolig variation och bredd i menyn, gott tillagat kött samt andra tillbehör. Ett måste för sushiälskare!

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Katharina P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SticksNSushi, Gæsteansvarlig på Sticks'n'Sushi, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2018
Google-översättning

Kære Katharina,

Stort tak, fordi du har har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.
Vi er meget glade for, at I har haft en dejlig aften hos. Vi giver de flotte ord videre til vores team i restauranten, og håber vi må byde Jer velkommen en anden god gang.

De bedste hilsner
Sticks’n’Sushi

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (171)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 171 omdömen

Omdömet skrevs 13 juli 2017 från mobil enhet

Snabb och bra service. Mycket god mat och en enorm meny.
Alla hittar något som passar. Prisnivån helt ok.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Permris
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2017 från mobil enhet

Sticks n sushi får ett besök av oss varje år. Det är ett måste. De har du absolut bästa sushin som finns enligt min bedömning. Vi har tidigt med hela vår familj och vänner och vi alltid blivit så nöjda, wow det är oslagbart gott.

Datum för besöket: juli 2016
Tack kristinvdreep
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2016 från mobil enhet

Otroligt bra sushi i mysig miljö. Fullspäckad meny men massor att välja på. Något dyrt men väl värt ett besök.

Datum för besöket: september 2016
Tack mattiase2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2016

Maten i toppklass. Den mest omfattande, exklusiva, fantastiska sushi-meny jag sett. Restaurangen har platser både ute och inne. Trevligt att sitta och titta på båthamnen. Man kan äta där eller ta take-away.

Datum för besöket: juli 2016
1  Tack sommarosol
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sticks'n'Sushi tittade också på

Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbak Municipality
Köpenhamn, Zeeland
 
Köpenhamn, Zeeland
 
Rungsted, Hoersholm Municipality
Köpenhamn, Zeeland
 

Besökt Sticks'n'Sushi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt