Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fågelboet”
Omdöme om Fågelboet

Fågelboet
Rankad som nr 7 av 56 Restauranger i Sälen
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 24 januari 2018 från mobil enhet

Stort och mysigt stället med bra läge i Lindvallen. Trevligt med våffelstugan vägg i vägg. Bra ytor som passar stora sällskap utan att det känns trångt.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Kutte82
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (37)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 37 omdömen

Omdömet skrevs 20 januari 2018 från mobil enhet

Vad passar bättre än fondue när man är på skidsemester? Vi hade sett fram emot en härlig matupplevelse speciellt efter den positiva recensionen i Sälentidningen men tyvärr blev vi väldigt besvikna.

Uppläggningen av maten såg ut som nåt från en kokbok från 70talet. Det som beskrivs som grönsaker på menyn är en sorglig hög bestående av 2 champinjoner, 2 bitar paprika & zucchini! Allt det fina älg och ren-köttet ligger söndermarinerat i svarta oinspirerade skålar, det är brunt redan från början så man kan nästan inte se vad det är man äter.

Såserna känns tyvärr inte hemmagjorda de är kalla och passar egentligen inte till det fina köttet.

Miljön är mysig och köttet av fin kvalité men presentation, tillbehör och pris drar ner på upplevelsen.

Datum för besöket: januari 2018
2  Tack FamilyG_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2018 från mobil enhet

Våfflor med hjortron o grädde smakade perfekt och en mycket god men liten kaffe latte. Serverar vfåfflor med löjrom och andra matiga pålägg. fondue afton med buljongkokta köttbitar. trevlig personlig personal

Datum för besöket: januari 2018
Tack joa956
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2018 från mobil enhet

Trevligt bemötande och bra mat! Mysig atmosfär med öppen eld och sköna soffor! Kommer tillbaka för fonduemiddag!

Datum för besöket: januari 2018
Tack Reseguru
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2017 från mobil enhet

Åt fondue på ren och oxfilé, även det vegetariska i sällskapet. Började med aluminium och pappersrester i det nybakade brödet. Vid påpekande möttes vi av ett "oj", och fick sedan påminna om att vi önskade nytt bröd. Ingen ursäkt. Köttet och miljön var väldigt bra. Tillbehören var ganska mediokra. Lite krut kunde man ordna på det vegetariska alternativet, olika grönsaker, quorn eller liknande. Snabb och bra service förutom vid brödincidenten.

Datum för besöket: april 2017
Tack Björn H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fågelboet tittade också på

Sälen, Dalarnas län
 
Sälen, Dalarnas län
Sälen, Dalarnas län
 
Sälen, Dalarnas län
Sälen, Dalarnas län
 

Besökt Fågelboet ? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt