De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com212 US$
Hotels.com212 US$
Priceline212 US$
Travelocity212 US$
Tripadvisor212 US$
Vio.com
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Buffé är inte mitt första val när jag går ut och äter men det var det som serverades den här kvällen så fick bli så den här gången. Ofta brukar man få vad man betalar för men grillbuffé för nästa 400kr/person med de billigaste köttbitarna som finns (kyckling, en sorts korv, karré och högrev) levde inte ens upp till mediokra förväntningar. Efterrätt kan man köpa till om så önskas. Svagt kaffe serverades efter maten. Fint namn och lång historia för hotellet räcker tyvärr inte. Så, trevlig miljö men inget annat som imponerade.

Datum för vistelsen: augusti 2021
2  Tack Karl19
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Trevlig personal i receptionen som hjälpte oss att byta rum när det vi först fick var galet litet… åt på kvällen i restaurangen, fantastisk mat, men riktigt dålig service… fick vänta, be om kaffe etc, nej inget vi rekommenderar. Trevliga rum.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Tack Roam66250175653
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Tredje gången vi åker till Olsrsgården för att äta.
Men idag blir det ett riktigt bottenapp.
Dåligt, nöstan obefintligt bemötande, lång vöntan på att beställa dryck.
Sommarbuffe låter ju härligt, men tyvärr så var maten slafsig och inte vällagad.

Datum för vistelsen: juli 2021
Tack martinoU2092EL
Omdömet skrevs 25 juli 2021 från mobil enhet

Vi pt på restaurangen och blev supernöjda med en god somrig grillbuffe. Personalen var jättetrevlig och familjär. Man blir sugen på att bo här en helg och bara vara! Fin trädgård och mysigt i receptionen.

Minus för att vi inte fick meddelande om att det var grillbuffe när vi bokade. Vi trodde det var vanlig meny som gällde. Nu får vi äta vilt en annan dag :)

Datum för vistelsen: juni 2021
2  Tack MygganofSweden
Omdömet skrevs 11 juli 2021 från mobil enhet

Mycket trevligt och mysigt litet hotell. Vi var en familj med två barn och hund. Vi bodde i ett fyrbäddsrum med loft. Det är rent, fräscht och ser ut att vara nyligen omgjort. Två dubbelsängar. Alltså även em på loftet. Bra med plats. Rymligt.
Mycket trevlig personal. Både i receptionen/restaurang och städ. Väldigt hjälpsamma och snälla men skulle behöva lite utbildning kring vin och mat. Men de gjorde allt de kunde. Fixade och ordnade allt.
Frukosten god. Mycket gott kaffe. Grillbuff’en ser kanske ut som en hemmafest och var kanske lite
Mycket feta röror, men smakade mycket bra. Vi åt även alacart en kväll och det var mycket gott. Lite fel här och där vid beställningen av mat och en del stress för tjejerna. Jag hoppas ägarna uppskattar sin trevliga personal och ger dem de utbildningar de behöver för att utföra jobbet på allra bästa sätt
Fem stjärnor för att hunden får vara med över allt. Gratis parkering vid hotellet.
Skulle definitivt återvända.

Datum för vistelsen: juni 2021