Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Beyond Amazing Experience”

Omdöme om Villa Olas

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
3 sovrum, 3 badrum, för 11
Pinilla, Tamarindo, provinsen Guanacaste

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

660leninr
1 omdöme
Omdömet skrevs 24 januari 2020 för en vistelse i januari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 6 2020
Thank you for taking the time and sharing your impressions with us. We are happy to hear that you have enjoyed your time in Villa Olas and the area. It is true its a beautiful home with great amenities and we were glad to assist you in every step of the way. Thank you for staying with us and looking forward to welcome you back here soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Vince L
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 6 2018
Hi Vince,
Thank you for your great review of Villa Olas. We are proud to know you and your friends found this accommodation as the nicest unit you have stayed in. Even though there are other villas like this, Villa Olas has nice and updated appointments and decors. We are happy to know you felt comfortable and that you took advantage at some of the great facilities Hacienda Pinilla offers like the golf course, incredible surf spots and restaurants like the Beach Club and JW Marriott.
Thank you for staying with us and we look forward to your next visit in 2019. :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Brendan C
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 2 maj 2018 för en vistelse i april 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 16 2018
Dear Brendan! We're thrilled to know everything went great with your trip! So happy to hear you and your family enjoyed the area and saw so many wildlife. It's also great that you have the chance to surf as much as you could in the many breaks in the area.
Let us know when you are coming back to sunny Costa Rica as we will love to assist you again. Pura Vida!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
svbur
Gilford, New Hampshire
Nivå 3 Skribent
21 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 26 april 2018 för en vistelse i april 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 20 2018
Thank you so much for your detailed review. We are extremely happy to know you had an amazing time during your stay in Villa Olas, and that you and your family loved the Villa. Not to mention all the things to do and see in Hacienda Pinilla as the wildlife around the area and/or go for a surf session within minutes away from Villa Olas.
We hope you can make this visit a tradition and hope you contact us next time you come to sunny Costa Rica!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
font2010
boston ma
Nivå 3 Skribent
11 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 4 januari 2018 för en vistelse i november 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 7 2018
David, Thank you for taking the time and sharing your impressions with us and our future guests. We are so happy to hear how much you enjoyed the condo and found it not only beautiful, but also so comfortable for everyone. It is true the condo is in the perfect location, close to town and surrounded by nature. Thank you for staying with us and we look forward to welcoming you back for another round very soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt