Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
ZenHotels.com
Visa alla 9 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (47)
Filtrera omdömen
47 resultat
Medlemsbetyg
26
19
2
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
26
19
2
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 47 omdömen
Omdömet skrevs 5 augusti 2019 från mobil enhet

Jättetrevligt boende med närhet till fina bad och restaurang inom gångavstånd.
Vi fick ett stort fint rum, delade badrum och dusch. Välstädat och trevligt inrett hus med möjlighet att äta frukosten i trädgården. Stor härlig frukost med jättegott bröd!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack evajakobsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2019

Det är en härlig och lugn atmosfär, mycket vänligt bemötande av värdparet som omsorgsfullt inrett huset och serverar en otrolig frukost. Vi kommer garanterat återvända när vi är på genomresa i Bohuslän nästa gång.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Passenger793563
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2019

Det är femte eller sjätte gången jag bor på Akvarellen B&B i Gerlesborg och jag är fortfarande lika förtjust. En del har hänt sedan jag var här senast - både fler rum plus lite i omgivningarna men atmosfären lika skönt lantlig och "bohusländsk". Fantastisk frukost och vackra rum.
Kök finns för egen matlagning men jag vill gärna slå ett slag för Gerlesborg Kök & Kafé på Gerlesborgsskolan, fem minuters promenadväg bort - både för lunch och middag.

Rumstips: Bättre med rum en bit från köken om du vill sova ostört.
Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Britt-Louise K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2019

Helt nyrenoverad villa med 10 rum, med havsutsikt mot Bovallsstrand. Vi stannade en natt i stort vackert rum och njöt av dignande frukostbuffé. Bad från kliipor med brygga gav pricken över i.Värdparet extremt servicevänliga.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack andersell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2019 från mobil enhet

Vacker miljö, fräscha rum och god frukost! Värdparet så välkomnande, trevliga och hjälpsamma! Kommer garanterat återvända!
Att toaletterna låg i korridoren gjorde inget då de var lättillgängliga och fina.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack helenah306
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen