Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Hotels.com
Expedia.com
124 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-14
Boka nu, betala på plats
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (47)
Filtrera omdömen
47 resultat
Medlemsbetyg
26
19
2
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
26
19
2
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 47 omdömen
Omdömet skrevs 9 september 2015

Mysigt, personligt B&B med fina luftiga rum. Mycket tillgängliga ägare, svarade snabbt på både mail och tel. Läget är fantastiskt, gångavstånd till havet! God frukost. Bastu i källaren! I trädgården finns sköna vilstolar att slå sig ner på.

Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack nathalie_bodtkerlund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2015

Fantastiskt trevligt och serviceinriktat värdpar. Pensionatet är alltid välstädat och i funktion, de olika rummen har var sin egen karaktär, som återkommande gäst kan välja det trygga invanda eller nytt varje gång. Närheten till havet, fiskförsäljare och det fantastiska landskapet understryker bara Villa Akvarellens kvalitet.

Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bergvattne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2015

Mycket tiimötesgående värdpar i en fantastiskt vackert renoverad villa. Smakfulla rum och trevliga allmänna utrymmen. En plats där gästen står i centrum och blir mycket väl mottagen. På morgonen vaknar man till doften av nybakat bröd, som sedan serveras till frukost. Villa Akvarellen har blivit vårt smultronställe.

Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack brygga893
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2015

Stället ägs av ett mycket trevligt par som var oerhört vänliga och hjälpsamma. De hjälpte till med allt från champagneglas till tips på löprunda. Rummen var fräscha liksom duschar och toalettutrymmen. Vi skulle absolut kunna tänka oss att återvända.

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack malena_bjalkdahl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2015

Fint, trivsamt och mysigt boende. Trevligt värdpar och god frukost.
Skulle absolut kunna bo här igen om vi ska till dessa krokar.
Eftersom vi stannade fyra nätter gav de oss ett större rum. Detta var inget vi frågade efter men uppskattade desto mer :-).

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 668jeanetteb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen