Petra Nieminen
Torshälla, Sverige

Oväntad liten pärla

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 juni 2022från mobil enhet
På genomresa norrut på semester med sonen. Hittade denna BnB nära Skuleberget. Ligger precis i anslutning till skärgårdsbåtarna som tar en ut till Höga Kustens yttre skärgård. Verkligen en känsla av skärgården.
Boendet har inte många rum men ändå precis lagom. Gemensamt delade toaletter samt duschutrymmen.
Restaurangen på nedre botten har en bra komponerad meny både för vuxna och barn. Det var även i restaurangen som frukostbuffén serverades. Fräsch och fanns det som behövdes.
Personalen är mycket måna om dig som gäst och verkligen lyhörda och serviceminded. Synd att vi bara var på genomresa.
Datum för vistelsen: juni 2022
Tips för att välja rum: Skall du stanna här planera in fler dagar och ta båtarna ut i skärgården.
Resetyp: Reste med familjen
  • Algotels
14.4 km från Kajkanten Restaurang B&B
Framsidan på hotellet med entré och uteplats
18.3 km från Kajkanten Restaurang B&B
16.8 km från Kajkanten Restaurang B&B
Pool
41.6 km från Kajkanten Restaurang B&B
52.0 km från Kajkanten Restaurang B&B
Gårdshuset med egen uteplats i söderläge
31.9 km från Kajkanten Restaurang B&B
Overhornas Camping
13.1 km från Kajkanten Restaurang B&B
Visa fler hotell i Köpmanholmen
Omdömet skrevs 23 juni 2022 från mobil enhet

Såå trevlig restaurang med fantastiskt läge vid havet i Köpmanholmen.
Maten var verkligen jättegod (vi åt hjort till varmrätt och den var *****) och vi kommer gärna tillbaka till den här fräscha och välskötta restaurangen
Toppbetyg från oss 👍

Datum för vistelsen: juni 2022
Tack 644_sal
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Mycket god mat, rejäla portioner, fint just vid kajkanten. Vi åt strömming och renytterfilé. Trevlig personal, gott om plats mellan borden med hänsyn till corona. Kan varmt rekommenderas. Tyckte Bo och Cecilia

Datum för vistelsen: juli 2020
Tack Cecilia13190
Omdömet skrevs 20 juni 2020 från mobil enhet

Välskött B&B med fint kustläge. Härlig middag ute vid vattnet eller vid inglasad matsal. Dålig ljudisolering men trevlig personal. Ändå fräscht gemensamt kök. Verkar ändå väldigt lugnt, boende sköter som mycket själva. Helt okej för övernattning!

Datum för vistelsen: juni 2020
2  Tack JosefinKa