Christina L

Fantastiska skaldjur

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 2 veckor sedanfrån mobil enhet
Vi beställde Vrångöpaketet som består av rum, frukost och skaldjurslåda.
Rummet hade perfekt läge vid vattnet. Skicket är mycket enkelt man kan inte gå runt sängen som är smal ca 140 cm. Badrummet är fräscht och nyrenoverat. Rummet saknar airkondition och fönstren går inte att öppna. Vi sov med dörrren haspad med säkerhetskedja men öppen. Mörkläggningsgardinerna var smutsiga. Frukosten var riklig. Skaldjurslådan var fantastiskt och gjorde hela resan. Rikligt med goda färska skaldjur mycket prisvärt!
Priset på rummet var högt i förhållande till skicket.
Datum för vistelsen: augusti 2024
Tips för att välja rum: Rummet är trångt och sängen smal.
Resetyp: Reste som ett par
Info KajkantenvVrångo, ÄgareKajkanten Vrångö, svarade på det här omdömet
Svarade för 2 veckor sedan
Hej Christina,
Vad roligt att ni uppskattade läget, och vi kan inte annat än att hålla med om att skaldjuren är makalösa! Detta till trots så var det trist att höra att ni fick en dålig upplevelse av rummen, så vill vi naturligtvis inte ha det. Vi håller med om att värmen kan vara påfrestande, och arbetet med att sätta in AC i samtliga rum har påbörjats, men tyvärr har vi inte kommit riktigt hela vägen ännu! Det var tråkigt att ni fick nattsömnen störd av värmen. Vi vill inte heller att rummen ska upplevas som smutsiga utan gör vårt bästa för att hålla rent och fint och ska genast se över solskydden! Hoppas ni vill komma tillbaka vid ett annat tillfälle och att vi då kan visa upp oss från en bättre sida!
Håkan, Evelina och Madeleine
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
13.9 km från Kajkanten Vrångö
Pool
18.3 km från Kajkanten Vrångö
Visa fler hotell i Vrångö
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Så trevligt ställe med hög standard på boendet, mysig miljö och serviceinriktad personal. Södra skärgården av Västkusten är så mycket lugnare och skönare med mycket fina promenadstråk, badställen och tid för eftertanke. Vrångö bjuder på en väldigt trevlig fiskbutik där vi beställde fantastiska skaldjur till vår vistelse. Har även servering med flera val på menyn.
Kajkanten har blivit en favorit dit vi återkommit olika tider på året. Detta besök var första under sommarmånaderna och extra mysigt med alla fritidsbåtar på gästbryggan utanför stugan då vi älskar båtlivet och själva har en båt.
Kajkanten är verkligen en oas att besöka!

Datum för vistelsen: augusti 2024
Restyp: Reste med vänner
Tack fernhagskan
Info KajkantenvVrångo, Ägare på Kajkanten Vrångö, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Tusen tack för detta fina omdöme och fantastiska beskrivning. Så roligt att Kajkanten blivit en favorit för er.
Varmt välkommen tillbaka!
Håkan, Madeleine och Evelina

Omdömet skrevs 31 juli 2024

Rekommenderar verkligen detta underbara ställe! Vilken skärgårdsidyll. Väldigt smidigt och mysigt att åka färjan från Saltholmen ut till södra skärgården och tillslut nå Vrångö. Därefter promenerar man enkelt till boendet. Fräscha och fina sjöbodar med pentry, egen toalett / dusch och sovloft! Finns grillar att låna på boendet också.

Finns en fantastisk lekplats på ön som blev mycket uppskattad av barnen i familjen. Flera badställen, matbutik, trevlig restaurang ”Hamnkrogen Lotsen Vrångö” som ligger nära boendet och fantastisk omgivning med flera mysiga promenadstråk. Vill tipsa om att strosa runt i gästhamnen, köpa glass och sen se solnedgången från lotsutkiken.

Att ta färjan till en annan ö är också ett alternativ för en dagsutflykt men vi håller oss faktiskt helst på mysiga Vrångö!

Vid vår senaste vistelse hos Kajkanten hyrde vi även deras relaxflotte och beställde skaldjurslådor till flotten. Så härligt, gott och mysigt!

Varit här flera gånger förut och det är alltid en underbar vistelse. Varit här med både vänner och familj och det är ett resmål för alla åldrar skulle jag säga. Personalen på Kajkanten är väldigt trevliga, serviceinriktade och hjälpsamma!

Planerar redan nu nästa års tripp till Vrångö!

Tack Hanna E
Info KajkantenvVrångo, Ägare på Kajkanten Vrångö, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2024

Hej Hanna,
Tusen miljoner tack för dina fina ord och tips till framtida resenärer! Det glädjer oss förstås oerhört att ni trivs så gott hos oss <3 Och hoppas naturligtvis på att få se er som gäster hos oss snart igen!
Tills vi ses så önskar vi er en fortsatt härlig sommar!

Omdömet skrevs 28 juli 2024

Vi besökte nyligen Kajkanten på Vrångö och blev ännu en gång mycket imponerad. Personalen är jättefantastisk och miljön är verkligen fin. De tar verkligen hand om en som gäst och gör sitt yttersta för att man ska trivas. Det är en plats väl värd att besöka om och om igen

• Restyp: Reste i arbetet
Tack erik_ahlstrom_sweden
Info KajkantenvVrångo, Ägare på Kajkanten Vrångö, svarade på det här omdömetSvarade 30 juli 2024

Hej Erik,
Vad roligt att höra att du trivs så gott hos oss - det gör oss förstås väldigt glada! Att få välkomna nöjda gäster om igen är en lyx :)
Varmt välkommen tillbaka och tack för dina fina ord!
Vänliga hälsningar

Omdömet skrevs 12 juli 2024

Kajkanten är verkligen perfekt! Toppläge, supervänlig personal, välutrustad stuga och bekväma sängar! Cyklar fanns att låna och även en uppskattad ”lek-låda” med krabbfiske-utrustning, krocket, spannar, racket osv. Vi kommer tillbaka och då ska det bokas fler än två nätter!

Tack Eleonore B
Omdömet skrevs 6 juli 2024

Jättefint, vi bokade bastuflotten och skaldjursmiddag på hamnlotsen för att fira en 50-årsdag. Allt var bra trots dåligt väder. Basuflotten var väldigt trevlig med kök och spabad. Ägaren till kajkanten mötte upp och skjutsade oss från färjan på grund av regn. God frukost.

Tack siri m

Hej,
Vad härligt att höra att ni hade ett fint firande hos oss, trots regn och rusk! Vi hoppas vi får välkomna er tillbaka och att vädret då visar sig från en gladare sida :)