Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (67)
Filtrera omdömen
67 resultat
Medlemsbetyg
54
9
3
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
54
9
3
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 67 omdömen
Omdömet skrevs 9 september 2018 från mobil enhet

Jag och min familj besökte Kajkanten i september. Vi var två vuxna och en bebis i dem mindre sjöboden - passade oss utmärkt. Fräscha och fint inredda bodar. Kan verkligen rekommendera att välja en bod med utsikt över hamnen!

Pentry och kylskåp/frys ger möjlighet att laga egen mat. Vi handlade färska skaldjur från Fiskeboa som ligger alldeles i närheten. Där finns också en livsmedelsbutik. Kaffe och te finns att tillgå i boden, det var uppskattat!

Ägarna kom och hälsade oss välkomna personligen, så trevligt! Vi kommer garanterat tillbaka :)

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Cejtlein
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
kajkanten2015, Ägare på Kajkanten Vrångö, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2018

Hej
Tack för att ni kom och att ni tog er tid att skriva omdömet.
Välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2018 från mobil enhet

Rekommenderar varmt detta boende! Stugorna ser ur som fiskebodar på utsidan, inne är de fint inredda, rena och mycket trevliga. Stämningen är avslappnad. Vi beställde frukostpaket och fick massor med mat för den pengen. I huset finns en liten TV och till varje hus utemöbler. Boendet i sig kostar en del, men det kan det vara värt. Som namnet antyder ligger det precis vid kajen och granne med vattnet.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Braattveta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2018

Spenderade några dagar med familjen på Vrångö och var väldigt nöjda med kajkanten vars läge var perfekt med direkt närhet till allt min familj önskade ( bad ,krabbfiske, skaldjursmiddagar och affär). De som driver stället är oerhört serviceinriktade och fixar allt och lite till. Boendet passar alla åldrar då man kan bo både på loft eller på markplan. Sjöbodarna yteffektiva är fräscha och välutrustade. Finns egentligen bara en negativ sak och att de är att de blir varmt på loftet då det är varmt ute. Men vad gör det då är 21 grader i havet och 25 grader i luften på dagarna .

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack N7291UStobiass
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
kajkanten2015, Ägare på Kajkanten Vrångö, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2018

Hej
Vad trevligt att ni tar er tid att skriva om oss. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka en annan gång.
Tack!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2018

Kajkanten ligger precis som det låter vid kajkanten på Vrångö. Från boendet har du utsikt mot småbåtshamnen och en klassisk västkustvy.

Vår bod (no 6) var tipptopp. Rent och fräscht både i sovdel, kök och badrum. Oerhört mysigt att sitta på bryggan på kvällen och se solen gå ned. Nära till fina och lugna badvikar (ca 12 min gångväg genom byn och skogen). Kristallklart vatten. Finns både klippor och sand. Ta med badskor om du är rädd för lite småsten.

Jag tror att Kajkanten har aktiviteter om ni är där längre och får spring i benen. T.ex. paddla kajak, åka bastuflotte, fiska eller gå utpekade vandringsleder. Cykel funkar också fint för det mesta. Man kan få frukost om man vill. Vi handlade själva på Tempo - rätt välsorterad. Skaldjur köpte vi av en öbo i hamnen. Undra om han verkligen sa att han var femtonde generationens Vrångöbo. Ja ja...länge var det i alla fall.

Vi ska försöka pricka in Kajkanten igen redan i sommar. Verkligen ett ställe att återvända till.

Rumstips: Säg till i förväg att ni vill ha en bod som vetter mot vattnet. Tror att dom har ett par som har lite tråkigare utsikt.
Datum för vistelsen: juni 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Anna-Christina K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 maj 2018

Fräscha sjöbodar med bra standard. Supermysigt boende och åker gärna tillbaka fler gånger. Trevlig personal och väldigt vacker miljö vid hamnen.

Bra med utrustning och helt okej toalett med dusch. Rekommenderas!

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Tobias E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen