Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (13)
Filtrera omdömen
13 resultat
Medlemsbetyg
9
3
0
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
9
3
0
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 13 omdömen
Omdömet skrevs 20 juni 2020

Bra boende i naturmiljö. Närhet till skog och sjö. Anthony är mycket välkomnande till sina gäster och tänker på alla detaljer. Boendet är i små röda stugor som är omsorgsfullt renoverade, men har behållit sin gamla charm. Bra frukost!

Datum för vistelsen: juni 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack bon592
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 maj 2020

Det var så härligt att komma fram till Toftahult Gård och checka in i annexet. Huset var omsorgsfullt iordningssällt för oss, med välkomnande detaljer som värmde i hjärtat. Toftahults ägare Anthony visade oss generöst runt på gården med faciliteter som cyklar, kanoter och vedeldad bastu. Efter en dags vandring i den magiska nationalparken Åsnen, avslutade vi med bastu och bad i den lilla tjärnen. Uppfriskande och levande.
Efter att ha sovit ut i sköna sängar, omgivna av landskapets tystnad blev vi serverade en supergod frukost med bland annat ägg "by choice" från gårdens vackra hönor. Den höll oss mätta långt in på dagen.
Jag kan inte annat än rekommendera detta ställe med ett vackert, lugnt läge i lilla byn Ålshult och toppen service!

Datum för vistelsen: maj 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack 761helenaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2020 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste som ett par
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juni 2020 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste ensam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen