Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat och utmärkt service till bra priset ”

Curry Leaves Marbella
Rankad som nr 8 av 115 Restauranger i Nueva Andalucia
Certificate of Excellence
Kök: Indiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 18 juli 2016 från mobil enhet

Jättegod och smakrik mat. Både kött och vegetariskt var utmärkt och nan med olika smaker var fantastiskt gott. Utmärkt service. Gillar man indisk mat ska man äta här.

Tack Lena P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuthaharK, Eier på Curry Leaves Marbella, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2016
Google-översättning

Kjære kunde,

Tusen takk for din gode tilbakemeldinger! Takk for du vil dele positive opplevelser med andre.

Det er alltid hyggelig å gi god service og få gode tilbakemeldinger.

Håper vi sees igjen.

Hilsen,
ledelsen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (270)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 270 omdömen

Omdömet skrevs 5 juli 2016

God mat. Liten restaurang med låg ljudnivå. Take away. Vällagat och trevlig personal med leende. Gillar man Indisk mat (vem gör inte det) så är detta ett bra ställe för att äta ute eller ta med hem.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack T0mten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuthaharK, Eier på Curry Leaves Marbella, svarade på det här omdömetSvarade 12 juli 2016
Google-översättning

Kjære kunde,

Takk for gode tilbakemeldinger!

Det er hyggelig å høre det og vi ønsker dere velkommen igjen.

Mvh,
Management team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2015

Perfekt service uppmärksamt och vänligt. Sedan är det inte världens charmigaste läge på restaurangen men det kan jag leva med då allt annat är toppen

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ralph P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuthaharK, Owner på Curry Leaves Marbella, svarade på det här omdömetSvarade 31 augusti 2015
Google-översättning

Dear Customer,

Thank you for your kind review!

We are always happy to see you and serve you.

It is kind of you to share your experiences with other customers.

Welcome back soon!

Kind regards,
Management team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2015

Relativt ny indisk restaurang med höga ambitioner. Inte det bästa läget vilket gör att man lätt missar denna pärla. Fantastiskt god och vällagad mat. Trevlig och snabb service. Kommer garanterat att gå dit många fler gånger.

    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 15eva
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SuthaharK, Owner på Curry Leaves Marbella, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2015
Google-översättning

Dear customer,

Thank you very much for your kind review!

Sharing your expriences with others helps us a lot. It gives us energy to make it even better. We strive to make better all the time. Welcome back!

Take care and have a great summer!

Regards,
Management team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2013 från mobil enhet

Kan varmt rekommendera denna indiska restaurang för sin goda mat och trevliga service. Har både take away och restaurang del. Tyvärr är kanske inte omgivningen den mysigaste (restaurangen är belägen i ett mindre glamoröst område vid en ganska trafikerad väg). Mycket prisvärt.

    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
2  Tack Mhumer
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Curry Leaves Marbella tittade också på

Nueva Andalucia, Marbella
Nueva Andalucia, Marbella
 
Nueva Andalucia, Marbella
 

Besökt Curry Leaves Marbella? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt