Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lovley India”

Bollywood Indian Restaurant
Rankad som nr 13 av 115 Restauranger i Nueva Andalucia
Certificate of Excellence
Kök: Indiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 3 oktober 2017 från mobil enhet

Grym indisk restaurang med väldigt härlig personal och bra smaker, lagom stark för min smak och mycket mat för pengarna.
Micke H

Datum för besöket: oktober 2017
Tack MickeHsweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (254)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 254 omdömen

Omdömet skrevs 20 oktober 2016 från mobil enhet

Vi bodde i området inte långt ifrån Bollywood. Vi blev så väl mottagna och fick så bra mat att vi spenderade en kväll till på restaurangen! Vi åt en delikat lammgryta med curry.. otroligt gott och tillsammans med det varma brödet med ost och det goda vinet blev det en riktig smakupplevelse! Väl värt ett besök!!

Datum för besöket: oktober 2016
Tack golfisnice
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2016 från mobil enhet

Helt okej, aningen smaklöst men det funkar.
Bra priser och trevlig service. Återvända, ja det blir nog flera besök framöver.

Datum för besöket: september 2016
Tack Yvonne N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2016 från mobil enhet

Var här och åt vid tre tillfällen mellan juni-aug och betyget är bra.
Jag beställde, numera britternas nationalrätt ;), Chicken tikka masala och mixer sizzler. Helt klart godkänt med mycket smak, bra service och trevligt sällskap.

Datum för besöket: juli 2015
Tack Arash A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2015 från mobil enhet

Mycket god indisk mat! Trevlig personal. Fräscht. Alla våra fyra tonåringar var jättenöjda. Klart prisvärt!

Datum för besöket: juli 2015
Tack kaje02
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
fazspain, Owner på Bollywood Indian Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 14 juli 2015

Tack för att du tog dig tid att skriva en bra recension på oss . ser fram emot att se dig snart igen !!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bollywood Indian Restaurant tittade också på

Nueva Andalucia, Marbella
Nueva Andalucia, Marbella
 
Nueva Andalucia, Marbella
Marbella, Costa del Sol
 
Nueva Andalucia, Marbella
Nueva Andalucia, Marbella
 

Besökt Bollywood Indian Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt