Vi hade siktet inställt på Mias sjöbod men priserna där kombinerat med otacksamma barn fick oss att välja detta stället. Ser ut som en ordinärt gatukök men det utlovades krav-märkt kött i hamburgarna så vi chansade på att det skulle åtminstone vara hyfsat. Jag åt en räkstrut som var stor och jättegod. Fina räkor och fräscha spänstiga grönsaker. Min fru valde en vanlig hamburgare som var välgjord och god. Kunde höjts med bättre bröd, nu var det standard köpt hamburgerbröd. Hon åt även tryffelpommes. De serverades med smakrik trygfelmajo och pommesen var kryddad med dill och parmesan. Barnen åt vanliga pommes som var goda men ordinära och pannkakor med sylt och mjukglass. Pannkakorna var ej egengjorda utan samma som du får på vartenda lunchhak. Gott med Sia-glass, lite roligare mjukglass än GB. Väntetiden var rätt så lång. Men totalt så överträffade de förväntningarna men skippa pannkakorna.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.