Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 462)
Filtrera omdömen
2 462 resultat
Medlemsbetyg
2 272
149
27
10
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 272
149
27
10
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 462 omdömen
Omdömet skrevs 15 juli 2017 från mobil enhet

Vi är i skrivande stund fortfarande kvar, sista kvällen är här och vi flyger hem imorgon. Denna paradisö rekommenderas utav mig och min fru, vi hade även med vår vuxna son i eget boende, även han tycker dagarna här varit fantastiska. Boendet - fantastiskt, vädret - fantastiskt, ön - fantastisk, snorkling - otrolig, maten - fantastisk, personalen - fantastisk. (Vill speciellt hylla den trevlige man som skötte om min sons rum nr 38) Har man inte varit här bör man skriva upp det på sin bucket list!

Hälsningar från familjen Runestam

Bodde här: juli 2017, reste med familjen
Tack MRunestam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi, svarade på det här omdömetSvarade 23 juli 2017
Google-översättning

Dear Runestam family,

Sunny Greetings from Constance Moofushi!

Thank you so much for taking the time to leave us such a fantastic review! It makes me happy to see that your experience with us was just amazing!

I am really glad to note that every single aspect of your stay was just perfect and that you fully enjoyed the time you spent with us. It is wonderful that our team took good care of you and I will make sure to share your feedback with every one of them.

It was a real pleasure to host your family and we hope you will visit us again in the near future!

With the best regards,

Olivier de Guardia
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2016

Välkommen till Paradiset sa de när vi steg av planet. Jag och min man skrattade lite eftersom det är lite av en klycha men det tog inte lång tid innan vi insåg att det var paradiset. Denna ö och hotell har allt det som vi sökte när vi åkte hit. Lugn och ro men ändå möjlighet att göra saker om man önskade, god mat och dryck, trevlig personal och vit sand och ett fantastiskt hav. Även själva boendet i sig var mycket bra, vi bodde i en villa ovanför vattnet med en liten trappa ner till havet där du kunde snorkla och snorklingen var jätte fin med otroligt mycket fiskar. Tyvärr gick tiden alldeles för fort och jag önskar att vi hade kunnat stanna länge. Om ni har möjlighet så måste ni åka hit.

  • Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack NinaUlvinen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi, svarade på det här omdömetSvarade 9 november 2016
Google-översättning

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for your detailed and most informative review here on Trip Advisor about your recent stay with us.I am very happy to read your positive feedback of your stay, and to know that the combination of the beauty of natural surroundings, and our friendly yet professional hospitality has successfully made your important trip more memorable.

It seems that we exceeded your expectations in all areas from your well appointed Water Villa with the mesmerizing views and its direct access to the turquoise waters.We truly believe that our staff is our most valuable asset and we thank you for your kind words of appreciation for their effort.

We thank you for your compliments about our wide range of food, which changes daily and showcases some classic and new dishes from cuisines such as Mediterranean, Asian, Maldivian, Latin American, Indian & Sri Lankan and Seafood and extensive wine list.

We are fortunate to have a wonderful house reef, brimming every day with activity and wide variety of many colorful tropical fish and we are glad that you enjoyed the beautiful surroundings above and under water.

Our team and I would be happy to welcome you back for another stay in the near future.

With the best regards,

Olivier de Guardia
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 12 maj 2016

Utmärkt i alla avseenden! Mer än min förväntan och verkligen värde för pengarna, som att leva i den paradise under min vistelse där. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. vi hade en senior vattenbungalow och rummet var perfekt. Jag hade den bästa nötkött biff i mitt liv på Alizee restaurang. Vi njöt av Bakgård tur som det verkligen öppnat upp vår ögon och vi lärde oss mycket om hotellet i turen. Måste åka dit en gång i din lifetime!

3  Tack Terry M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2016
Google-översättning

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for your gracious comments and we are so pleased to hear that you have spent memorable moments with us.

Seems like we managed to exceed your expectations in all aspects of your stay from the friendly and helpful service delivered by our passionate team members to your well appointed Senior Water Villa and the beautiful surroundings.

Our Culinary team especially is happy to hear that you relished the beef steak at our Alizee restaurant. We are glad that you took the opportunity out of your holiday time to step into our heart of the house to see how things work behind the screen.

On behalf of the entire team, I would like to thank you once more for your feedback, and we look forward to welcome you back in the near future.

With the best regards,

Srikanth Devarapalli
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 8 maj 2016

Från att tidigare bott på Rangali detta var vår andra resa till Maldiverna. Vi bodde här för 10 nätter i november förra året och allt var bara perfekt. All inclusive betyder det finns inga dolda extrafaciliteterna och de faciliteter är underbar. Vi hade en vattenbungalow (ingen 133) valdes ut efter lite efterforskningar och boendet var första klass. Från att fylla minibaren med våra önskemål och organisera en överraskning födelsedagstårta från mig (en sent fattar beslut av min fru att reda ut det som de anställda sover lätt).

Vi åt på Alizee två gånger men för att vara ärlig så huvudrestaurangen var första klass med en underbar utbud att välja bland varje kväll och sommelierer har skapat dryckespaket som presenterade oss till ett stort utbud av viner.

Nattliv var lugnt som du kanske förvänta sig men de barer var ett skönt ställe att varva ner och prova några drinkar och personalen vänlig under hela.

Lätt en av de bästa resorts vi någonsin bott i. Vi i själva verket har just bokat vår sommarsemester i år för slutet av juni - gissa var vi kommer tillbaka till?

2  Tack RichardMS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
MoofushiResort, General Manager på Constance Moofushi, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2016
Google-översättning

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for your positive review and we are glad to hear that you had a memorable trip, especially that you celebrated your birthday with us.

I am so pleased to read that you enjoyed your well appointed Water Villa and glad that you enjoyed our Crystal All Inclusive package which includes wide variety of themed evenings at our Manta restaurant, wines and cocktails and that our team members looked after you in a caring and personalized manner during your entire stay.

We are happy that Constance Moofushi Maldives has now become your preferred holiday destination and we look forward to welcome you back hopefully in June for another visit to our tranquil island.

With the best regards,

Srikanth Devarapalli
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2016

Besökte Moofushi 15-22 feb 2016 och är så nöjda. Fantastiskt bemötande från början till slut. Underbar personal, supergod mat och utsökta viner rekommenderade av duktiga somalierer. Bodde i en senior water villa och vilken lyx att vakna upp till en magiskt utsikt över ett korallblått vatten. Att gå barfota en hel semester är verkligen avkoppling. Rekommenderar resemålet till 110 %. Hoppas vi har möjlighet att återvända. Tack alla som gjorde vår vistelse till en drömsemester utöver det vanliga.

Tips för att välja rum: Vattenvillorna är ett extra plus - egen "jättepool" med korallrev ett trappsteg ner
  • Bodde här: februari 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
1  Tack Annette B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MoofushiResort, Executive Assistant Manager på Constance Moofushi, svarade på det här omdömetSvarade 1 mars 2016
Google-översättning

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for your precise and positive review here on Trip Advisor about your recent stay with us.

We are happy that you enjoyed your well-appointed Senior Water Villa and especially took advantage of the fact that within a few steps from your private terrace you can step into our extensive house reef.

We are glad that you enjoyed our Crystal All Inclusive package which offers wide variety of food especially the daily changing theme evenings,our wide variety of food and drinks available as well as our extensive list of over 140 wines, all part of your All Inclusive package

Further more we are pleased to hear that you found our staff very friendly as they tried their best to create memorable experiences for you.

Thank you once again for your very review and we hope we have the pleasure to welcome you back for a second stay on our Jewel Island.

With the best regards,

Srikanth Devarapalli
Executive Assistant Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen