Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En pärla.”

Boulangerie Café and Bistro
Rankad som nr 1 av 2 Bagerier i Vaxholm
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 maj 2021 från mobil enhet

Lite höga priser men för det får man mat och service av god kvalitet. Läget är centralt och det finns uteservering. Fullständiga rättigheter

Datum för besöket: maj 2021
2  Tack Peter J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (70)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 70 omdömen

Omdömet skrevs 2 april 2021 från mobil enhet

Billigt men smakar lite. Kolasnitten smakar socker och är stenhård, wienerbröd var torrt och frasigt men inget extra. Absolut fin miljö och plats.

Datum för besöket: april 2021
Tack Rektorskan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2021 från mobil enhet

Vi tog köttbullemackor och IPA. Köttbullarna var hemska. De var coops tristaste bullar som inte smakade något annat än fett... Inte okej..

Datum för besöket: januari 2021
1  Tack R_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2021

Åt varsin köttbullemacka o blev riktigt besvikna☹️
Torrt bröd o torra köttbullar med äckligt mycket Rödbetssallad!
Trist när det fuskas

Datum för besöket: januari 2021
Tack Spennares
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2020 från mobil enhet

Namnet låter bra. Läget fint. Ser trevligt ut. Men, fick torra och gamla prinsesstårtbitar. Kaffe inkl tårtbitar var absolut inte prisvärt. Till detta en ung och till synes oerfaren personal som hela tiden kom förbi och störde oss och ville tömma bort. Fick liksom vakta våra halvätna torra tårtbitar och kaffet. Ingen trevlig upplevelser. Kommer nog aldrig att återkomma utan kommer nästa gång välja något annat café i Vaxholm. En märklig upplevelse!

Datum för besöket: september 2020
1  Tack JanPaju
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Boulangerie Café and Bistro tittade också på

Vaxholm, Stockholms län
 
Vaxholm, Stockholms län
Vaxholm, Stockholms län
 

Besökt Boulangerie Café and Bistro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt