Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Härlig atmosfär

Mycket fina saker i denna butik i ett härligt gammalt hus. Här kan man lätt hitta något fin till ... läs mer

Omdömet skrevs 23 mars 2016
Britt-Marie S
,
Åkersberga, Sverige
Vackert och intressant

Ett mycket berikande besök i galleriet. Mycket vackra och färgrika alster som skapar "feel good ... läs mer

Omdömet skrevs 20 augusti 2015
Brigitta48
,
Haninge, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 15 omdömen
  
Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Vaxholm
från 23,87 US$
Mer information
från 21,74 US$
Mer information
från 20,72 US$
Mer information
från 283,90 US$
Mer information
Omdömen (15)
Filtrera omdömen
15 resultat
Medlemsbetyg
7
3
2
1
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
7
3
2
1
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 15 omdömen
Omdömet skrevs 3 juli 2016 från mobil enhet

Fina konstverk för hemmet till både prydnad och att användas. Centralt i Vaxholm och absolut värt ett besök som gillar färger med varma toner

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack SvanenE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 maj 2016

Bor i Vaxholm sedan lång tid tillbaka och Galleri Linderholm har varit bättre tidigare. Nu är det en affär som alla andra, inte så många kunder som hittar hit längre. Det är inte något för turisten utan det finns mycket annat som är sevärt i Vaxholm.

Datum för upplevelsen: april 2016
Tack 703bengtj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2016

Mycket fina saker i denna butik i ett härligt gammalt hus. Här kan man lätt hitta något fin till sig själv eller en present.
Passa också på att ta en fika på övervåningen.

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack Britt-Marie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2015 från mobil enhet

Ett mycket berikande besök i galleriet. Mycket vackra och färgrika alster som skapar "feel good känsla" att titta på - men som även kan köpas. Rekommenderar ett besök - många fina presentalternativ som kan glädja mottagaren.

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Tack Brigitta48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2015

Har varit där många gånger tidigare. För många år sedan var priserna anständiga, men har de skjutit i höjden av bara den. Såg inget särskilt nyproducerat heller. Lite kläder hade adderats till sortimentet.
Nej, mitt tips är att sänka priserna så "vanligt" folk kan köpa. Alstren är ju jättefina.

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack Per E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen