De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
Agoda.com174 US$
Vio.com142 US$
ZenHotels.com175 US$
Visa alla 9 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 6 april 2022

Trevligt litet hotell med personlig och familjär atmosfär, inget är omöjligt här de fixar det mesta. Hotellet är ett gammal hotell som har renoverats på ett ganska unikt sätt där rummen är väldig olika och mycket hemtrevliga. Ägaren är trevlig och hjälpsam och detsamma gäller övrig personal. Hund är tillåtet att ha med, perfekt. Jag och min fru vill verkligen rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: april 2022
Tack 420georgn
Omdömet skrevs 9 oktober 2021

Ett fantastiskt hotell som överträffade alla våra förväntningar. Helt otrolig service och det vänligaste bemötande man kan tänka sig. En glad överraskning var att det ingick middag i priset för rummet, vi hade turen att få skaldjursgryta. Rummet var mycket bra, snyggt inrett och fläckfritt. Mycket fräscht och stort badrum och de skönaste sängar vi någonsin legat i.
Vi hade hund med oss som även den var synnerligen välkommen, något vi uppskattade extra mycket. Bara en kort promenad på andra sidan järnvägen finns en fantastiskt vacker strandpromenad, missa inte den. Hit kommer vi mycket mer än gärna tillbaka, en liten oas att stortrivas i!

Datum för vistelsen: oktober 2021
Tack W9093FMmonical
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

En liten goding mitt i Hultsfred, liknar inget annat vi bott på. Hela upplevelsen utgörs av en hotellägare som gör allt han kan för varje gäst, det känns som att bo hos en gammal vän. Rummen är vackra med en gammaldags charm. Frukosten är inte så stor, men där finns allt man behöver, det egenbakade surdegsbrödet är jättegott. Bakgården är en mysig samlingsplats där man äter frukost på morgonen eller tar ett glas vin på kvällen.

Datum för vistelsen: juni 2021
Tack annamia_68
Omdömet skrevs 24 juli 2021 från mobil enhet

Det här hotellet har allt som andra hotell som vi bott på saknat:
* Engagerad och lyhörd personal
* Underbart inredda rum med skön säng och kristallkrona i taket
* Det som skvalar på rummet är inte en trasig toalett utan ett eget vattenfall
* En generös balkong att dricka kvällsdrink på
* En restaurang vars enda fel är att den har plastsugrör

Rumstips: Rum mot restaurangen kan bli lite slammiga på kvällen.
Datum för vistelsen: juni 2021
1  Tack Björn C
Omdömet skrevs 19 juli 2021

Vackra miljöer, god mat och fantastiskt trevlig och hjälpsam personal. Service utöver det vanliga. Inget är omöjligt, inte ens att hjälpa två stressade bröllopsgäster att fixa startkablar till ett urladdat bilbatteri en tidig lördagmorgon. Missa inte denna pärla i hjärtat av Hultsfred! Kommer garanterat tillbaks när vi har vägarna förbi igen.

Datum för vistelsen: juli 2021
Tack Lundbacksara