Joakim O

Lantidyll som varmt rekommenderas

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 nov. 2024
För er som föredrar ett fantastiskt boende på landet istället för glam-hotell i stan är detta en dröm. Väldigt trevliga människor som driver det och djuren på gården utgör en del av helheten. En stor del av frukostmaten kommer direkt från gården i form av ägg, kallskuret, juice mm. Väldigt trevligt. Som sportfiskare är även detta ett perfekt ställe att bo på. Båtuthyrning med elmotor går att hyra och det mesta av utrustning om du inte orkar släpa med själv. Vi fick två små gäddor på den korta stunden vi hann med att fiska.
Datum för vistelsen: november 2024
30.3 km från Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp
60.2 km från Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp
Visa fler hotell i Emmaboda
Omdömet skrevs 28 oktober 2024

Underbara rum och omgivning. Mycket vänliga hotellvärdar. Men saknar laddmöjlighet för elbil, samt priset för bastu ligger väl högt. Tror de hade käkat på ett lite lägre pris under lågsäsong. Men det märks att de fått mer personal som sköter hotellet. Ser mycket prydligare ut nu

Datum för vistelsen: oktober 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack 835larserikl
Omdömet skrevs 12 september 2024

Bara HÄRLIGT på alla sätt ❤️ ett fullutrustad och fint kök till hotellgästerna uppskattade jag särskilt mycket!
Frukost med många livsmedel från egen ekologisk odling var god och riktigt. Egen grillplats för hotellgästerna var inte så fel heller😘 Hela hotellet bjuder in att stanna lite längre än planerat. Och så fanns det bananer och papaya i gårdens eget Orangeriet ❤️

Tack Verena H
Omdömet skrevs 11 september 2024

Supertrevligt ställe i vackra omgivningar. Stort fokus på hållbara lösningar och jättetrevliga värdar! Roliga detaljer i inredningen, härliga bastuflottar, charmiga får och extra plus för pizzaugnarna! Skönt och avslappnat för oss som söker lugnet och tystnaden.

Tack Kjerstin K
Omdömet skrevs 11 september 2024

Fint ställe med en underbara omgivningar och natur.
Lite tråkigt att stå på asfalt men det fungerad.
Båt kunde hyras för fisketur på sjön.

Dock så var det väldigt mörkt på natten. Promenaden upp till servicehuset var därför lurig samt att det finns några större håligheter på parkeringen!!
Varför belysningen inte var tänd begriper jag inte, trotts påpekande. Det finns lampor på laddstolpar samt ett par stycken gat-/utelampor längs väg och på husknutar. Väldigt dåligt!

Tack Mikael F
Omdömet skrevs 3 september 2024

Fräsht rum med sköna sänga och fräsht badrum. Lugnt och tyst på hotellet och i omgivningen. Det viktigaste var att hotellet är hundvänligt! Mycket trevlig personal. Allt var mycket bättre än förväntat. Kommer att återvända hit nästa gång vi är i Emmaboda.

Datum för vistelsen: augusti 2024
Tack Traveler43881480739