De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
134 US$
Helt återbetalningsbar innan lör 23 dec.
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
Booking.com
Orbitz.com
Agoda.com144 US$
Visa alla 10 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Vi firade företagets 30-årsjubileum med våra kunder hos Malin och Magnus. Dom ordnade med mat och aktiviteter under hela dagen och allt fungerade väldigt bra. Malin och Magnus är väldigt tillmötesgående och fixar med allt man önskar.

Mycket god och vällagad lunchmat och på kvällen hade vi gemensam matlagning som var väldigt uppskattat av alla.

Under eftermiddagen hade vi fria aktiviteter och då bjöds det på fiske från land eller båt, kajakpaddling, vedeldad bastu, badtunna m.m.

Vi bodde inte på hotellet så rummen kan vi inte uttala oss om.

• Restyp: Reste i arbetet
Tack kon2ret
Omdömet skrevs 4 december 2017

Var här med jobbet och stannade över en natt. Väldigt trevligt ställe, fräscha rum. Lugnt läge vid en sjö. Fina promenadvägar och en massa svamp i skogen! Stor badtunna och bastu. Stort plus att man får ha med hund! God frukost och lokalt producerade råvaror.

Datum för vistelsen: oktober 2017
Tack Lotta L
Omdömet skrevs 25 september 2017

Ödevata är ett charmigt ställe med ett trevligt värdpar som gör vistelsen mycket njutbar. Bastuflotten är en särskild höjdpunkt. Tjusig natur, vackra omgivningar och fina sjöar som åtminstone ser ut att innehålla mycket fisk.

• Restyp: Reste med vänner
Tack peterdS720ZM
Omdömet skrevs 25 september 2017

Efter ett par år så återvände vi till denna pärla i Småland, och fick det positiva minnet bekräftat. Charmigt boende i trevlig atmosfär och miljö. Man blir väl omhändetagen av Malin & Magnus som är hjälpsamma på alla sätt. Ett extra plus för den vedeldade bastuflotten!

• Restyp: Reste med vänner
2  Tack 349andersd
Omdömet skrevs 5 augusti 2016 från mobil enhet

Hur har vi kunnat missa denna pärla? Prisvärt, får hyra båt och elmotor en hel dag (till midnatt) mycket prisvärt! En vacker sjö, med näckrosor och näckrosblad... Yngsta sonen somnade i famnen mitt ute på sjön :) efter att ha fått en egen abborre på kroken!

Datum för vistelsen: augusti 2016
2  Tack KarinNorling