Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gränna”
Omdöme om Gelato Factory

Gelato Factory
Rankad som nr 1 av 1 Efterrätter i Gränna
Prisklass: 1 US$ - 9 US$
Kök: Italienskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Mums för glassälskare! Många sorter att välja på! Kaffelatte också bra. Nu var det en regnig dag, men tänk en varm dag då hade jag suttit läänge och provat fler sorter.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Journey825731
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (78)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 78 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2021

Hade höga förväntningar mht till omdömen och kön, men gelaton var medioker. Valde hasselnöt och vit choklad.

Datum för besöket: juli 2021
Tack laalssss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

På besök i Gränna så valde vi att äta glass på Gelato Factory, dom har mycket god glass dock inte så trevligt på baksidan som man skulle önska.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack 692dagh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2021 från mobil enhet

Underbart mjuk och välsmakande glass. En riktig pärla i Kalmar centrum. En av de bättre jag ätit utanför Italien. Många smaker att välja på.

Datum för besöket: juni 2021
Tack JeanPassepar2ut
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2021

väldigt god glass, men de unga tjejerna bakom kassan var riktigt respektlösa och otrevliga. Vi var de enda i kön men endå stressade de oss, gav hånfulla blickar och kunde inte ens bjuda på ett litet leende. Undantaget var en mörk tjej som faktist var trevlig. De andra förstörde faktist hela upplevelsen för oss. De skulle behöva en kurs i kundbemötande. Riktigt tråkigt att en sådan god glassbar väljer att anställa sådana tjejer. Tumme ner från oss.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack O1354DHemmaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gelato Factory tittade också på

Gränna, Jönköpings län
Gränna, Jönköpings län
 
Gränna, Jönköpings län
Gränna, Jönköpings län
 

Besökt Gelato Factory? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt