“Toppen!”

Fiket i Gränna
Rankad som nr 2 av 4 Smått och gott i Gränna
Restauranginformation
Omdömet skrevs 11 juni 2024

Hömtade smörgåstårta efter beställning, och den var alldeles underbar!
Dessutom riktigt bra pris för så mycket mat.
Fick utan problem välja exakt vad vi ville ha på smörgåstårnan, och det var mycket av allt!

Personal är alltid trevliga, noggranna och duktiga.
Det är alltid rent och fräscht.

Datum för besöket: juni 2024
Tack Sightseer44866166370
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 13 april 2024

Fiket har känts oerhört trött och som det lever på gamla ”meriter” men vi bestämde oss för att ge det en chans till.
Skulle vi inte gjort, besvikna.

Personalen skulle behöva gå en grundkurs i kundbemötande och service, det kändes som de knappt svarade när vi pratade med dom.

Konstig upplägg av rätter, trött sidsallad och bröd som inte passar till rätterna, man fick inte allt som stod på menyn.
Ingen respons när detta påtalades.

Datum för besöket: mars 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Newyorkdoll73
Omdömet skrevs 7 december 2023

Supermysigt litet fik i äldre stil. Väldigt hemtrevligt och autentiskt samt väldigt trevlig personal! Åt en supergod fisksoppa, där man fick det godaste brödet vid sidan tillsammans med sallad, kaffe och kaka! Väldigt prisvärt, rekommenderar verkligen att gå dit!!
(Maten var så god att jag glömde ta kort)

Datum för besöket: december 2023
    • Atmosfär
    • Mat
1  Tack Li J
Omdömet skrevs 13 november 2023 från mobil enhet

God hemlagad mat för billig peng! Dricka, kaffe och kaka inkluderat. Mysigt att sitta i med utsikt över Vättern. Mycket urval på te och kakor:)

Datum för besöket: november 2023
Tack Navigator44296660806
Omdömet skrevs 15 juli 2023

Detta är det sämsta fiket jag besökt! Kaffelatten smakade som om dem blandat ut lite bryggkaffe med vatten och kastat i några isbitar. Kladdkakan var inte klar, den ska vara kladdig absolut men här rann smeten ut som en sås på tallriken. Vi fick dessutom vänta på den jättelänge för dem skulle ha på grädde, verkade som om dem ställde sig och vispade grädde där och då. Medan dem gjorde det så tog dem ingen ny kund så kön växte sig ut på gatan. Chokladbollen var inte blandad ordentligt utan hade tydliga smörklumpar i sig. Vi ville ha vatten men det fanns inga glas, vi sa till och fick vänta jättelänge men fortfarande kom inga glas. Sa till igen och då ropade tjejen ut i köket att dem måste börja diska nu! Bad då om ett kaffeglas som jag kunde få vatten i för att slippa vänta ytterligare men det kunde jag inte få. Efter mycket om och men fick jag ett vinglas att ta vatten i. En annan kund kom fram till disken och sa att det inte fanns toalettpapper på toaletten men ingen i personalen gjorde någon stötta ansats åt att åtgärda det. Katastrofställe!

Datum för besöket: juli 2023
3  Tack Jessica N

Resenärer som tittade på Fiket i Gränna tittade också på

Gränna, Jönköpings län

Besökt Fiket i Gränna? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt