Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
140 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-25
Boka nu, betala på plats
139 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-26
Boka nu, betala på plats
eDreams
Hotels.com139 US$
Expedia.com139 US$
Travelocity139 US$
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (108)
Filtrera omdömen
108 resultat
Medlemsbetyg
26
28
23
12
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
26
28
23
12
19
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 108 omdömen
Omdömet skrevs 24 april 2021 från mobil enhet

Litet välkomnande hotell i hjärtat av Gränna. Mycket välkomnande och trevligt bemötande utav ägaren. Rent och fräscht! Smakfullt uppdaterad inredning i restaurangen där vi avnjöt en god frukost. Kommer absolut tillbaka! Bilderna är från rum 207 med utsikt mot staden.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack honeyiscool1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2020 från mobil enhet

Familjärt litet hotell. Lite svårt att hitta entrén, men då vi kom in blev vi väl mottagna. Rummet något litet, men vi skulle bara sova där. Väldigt rent och fräscht. Två mysiga balkonger där man kunde sitta och kanske köpa med sitt något gott från baren. Riktigt god middag. Vi testade både pizza, kött och pasta och allt var vällagat. Frukosten,var enkel, men fanns det vi behövde. Ett plus att man kunde beställa det varma som tillagade efter hand. Läget var perfekt. Nära hamnen och huvudgatan och gott om gratis parkering. Till det ägare som var så mån om att vi skulle ha det bra och gärna gav det lilla extra t. ex gick upp med extrakuddar till rummet då vi åt, gav oss flera tips om sevärdheter under frukosten och verkligen såg alla gäster.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Madde_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2020 från mobil enhet

Bra ställe att bo på i lilla Gränna under sommaren med nära till utflykts målen. Gångavstånd till hamnen över till Visingsö på en dagsutflykt. Rent o fint på rummen när man kommer, trevligt mottagande, bra frukost finns det man behöver och bra meny på kvällstid på deras resturang. Finns 2 relativt stora balkonger man kan utnyttja och en stor utealtan. Kan tänka s komma tillbaka.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack CarinaP3745
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

God mat som levererades snabbt - rekommenderas varmt! Fixade ett glutenfritt alternativ trots att det inte fanns med på sommarmeny. Cesaersalladen serverades med nystekt bacon och en riktigt god dressing.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack ylvagiss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020 från mobil enhet

Vi åt varsin god pasta, kyckling och en vego. Mycket nöjda. Personalen var mycket trevlig och välkomnande! Maten var god men lite för dyr för en sådan enkel rätt. Ligger mycket centralt och nära till alla mysiga caféer om man är sugen på något sött efteråt.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack jennycK8743RN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen