“Toppen mat”

Rankad som nr 2 av 40 Restauranger i Gränna
Prisklass: 115 kr - 386 kr
Restauranginformation
Omdömet skrevs 17 september 2024

Utsökt mat, perfekt tillagad både fisken o köttet var top notch 🤗dock inte mycket att välja varken till förrätt eller dessert! Fast gambas var verkligen perfekta

Datum för besöket: september 2024
Tack joakimo445
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 27 augusti 2024

God mat, trevlig personal. Åt gambas al ajillo. Kunde varit mer smak på oljan. Rostat surdegsbröd till.
Schnitzeln var frasig och torskryggen mjäll och fin.

Datum för besöket: augusti 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Mobile40154334265
Omdömet skrevs 7 augusti 2024 från mobil enhet

Vi bokade bord redan hemma. Vi har kollat av olika restauranger också redan hemma. Vi blev dock lite smått tveksamma vid entren. Men när vi kom in och fått ett bord bliv vi mer lugna. Vi beställde Gambas till förrätt, jag beställde en entrecote till huvudrätt och min fru pasta. Vi blev väldigt nöjda. Maten var god till humana priser. Bra service och trevlig personal. Vi tog öl till maten och blev nöjda med det utbudet. Inte jättemycket att välja på men ändå helt ok.

Datum för besöket: augusti 2024
Tack ZanteKjell
Omdömet skrevs 27 juli 2024 från mobil enhet

Mycket trevlig liten restaurang med god mat och trevlig personal. Vi åkte Wallenbergare som var mycket goda. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: juli 2024
Tack Lisa W
Omdömet skrevs 16 juli 2024

Liten restaurang med mysig och lugn miljö. Jättebra lunch till humant pris. Plus för den fräscha salladsbuffén och mycket bra service.

Datum för besöket: juli 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Malin Z

Resenärer som tittade på Restaurang Valvet tittade också på

Gränna, Jönköpings län

Besökt Restaurang Valvet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt