Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppklass”
Omdöme om Restaurang Valvet

Restaurang Valvet
Rankad som nr 2 av 32 Restauranger i Gränna
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 33 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Super god mat, vällagad och utssökt! Lokalen är liten och mysig, personalen var väldigt trevliga och service inriktade

Datum för besöket: augusti 2021
Tack HeidiD177
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (58)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 58 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Kan varmt rekommendera denna lilla mysiga restaurang. Vi har ätit så gott maten var vällagad av de allra bästa råvaror. Och blev bemötta av trevlig personal.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack lenaf966
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2021 från mobil enhet

Så mysig restaurang. Allt vi åt och drack var fantastiskt. Ägarna är fulla av värme och kärlek i allt de gör.
Gå dit om du är i Gränna!

Datum för besöket: juni 2021
Tack kjellbrell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2021

En liten resturang med endast 20 talet platser, skapar en lugn otrivsamt atmosfär i sig för in tagande av en fantastik god middag.
Klart värt ett besök av den kräsne mat älskaren.
Någon skrev att det var dyrt, allt är ju förvisso relativt, men med tanke på anrättningar som tilldelade oss, kan man snare säga motsatsen.
Ta Er tid att besöka detta stället.
God mat o service.

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack B7635STotte
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2021

Härligt att hitta denna pärla i Gränna. Polsk restaurang med utmärkt god mat. Vi beställde polska rätter som vi inte ätit tidigare och det var fantastiska.
Rekommenderar det verkligen.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Christof H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Valvet tittade också på

Gränna, Jönköpings län
Gränna, Jönköpings län
 
Gränna, Jönköpings län
Gränna, Jönköpings län
 

Besökt Restaurang Valvet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt