“En otroligt mysig vistelse ”

Grenna Hotell Restaurang
Rankad som nr 6 av 40 Restauranger i Gränna
Prisklass: 650 kr - 995 kr
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 september 2024 från mobil enhet

Vi bodde i det stora sido liggande huset som är ett rum för fem. Vi hade det trevligt och det var en mysig vistelse. Boendet var väldigt bra men saknade ett litet kylskåp till medtagen mat. Frukosten var också bra men det fanns inte något super stort utbud, saknades även glutenfritt bröd. Vi är fortfarande väldigt nöjda med vår vistelse och rekommenderar det starkt.

Datum för besöket: september 2024
Tack Matheo L
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 7 augusti 2024 från mobil enhet

Väldigt god mat samt bra och personlig service👍
Mycket prisvärt
Jag rekommenderar verkligen Grenna Hotell och restaurang

Datum för besöket: augusti 2024
Tack Jet64610074856
Omdömet skrevs 22 juli 2024 från mobil enhet

Åt lunch, mycket små portioner. En i sällskapet tog en Caesarsallad och blev inte mätt. Ingen kaffe på maten ingick.
Annars rent och trevlig personal.

Datum för besöket: juli 2024
Tack sivertsson
Omdömet skrevs 11 juli 2024 från mobil enhet

Helt otrolig matupplevelse! Överträffade verkligen alla våra förväntningar. Vi var ett ganska stort sällskap, där för att fira släkting som fyllde jämnt. Avsmakningsmeny som var gudomlig. Lagom mycket mat i slutändan. Alla var extremt nöjda. Tack!

Datum för besöket: maj 2024
Tack ejolsson
Omdömet skrevs 17 maj 2024 från mobil enhet

Helt outstanding matupplevelse! Deras avsmakningsmeny var en upplevelse, väl värt en omväg eller helt egen resa. Mycket imponerande.

Datum för besöket: maj 2024
Tack ejolsson

Resenärer som tittade på Grenna Hotell Restaurang tittade också på

Gränna, Jönköpings län

Besökt Grenna Hotell Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt