Birgitta R

Birgitta R

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 27 aug. 2024
En fantastisk miljö, men det fanns besvikelser tyvärr.
Dålig luft i konferensrummet. Omöjligt att öppna ett fönster mer ordentligt, som hade behövts. Det fanns altandörrar, men det blåste lite och blev stökigt med dessa.
Hade varit trevligt med en skylt att vår grupp fått ett välkomnande med skylt och fler pennor. Vattnet tog slut på bordet, ingen värdinna som tillsåg läget, att allt fungerade.
Rummen väldigt trevliga och rent! Och i annexet hyfsat tyst. Tyvärr ingen Svanen märkning. Maten var bra förutom lunchen vår första måltid. Köttet var segt, och väldigt rött. Det hade varit trevligt med nån info om matens ursprung. Segt kött, stressat djur.. inte roligt att tänka på. Fick lämna större delen av köttet. Salladen var låg kvalitet, och dåligt tilltaget. Och bara som lågbudgetställen dvs.burkoliver, vitkål, coleslaw utan innehållsförteckning, inga tomater eller gurka, som ändå är billigt så här års. Och när det är konferens måste det finnas sallad på båda hållen. Lång kö. Yoghurten vid frukosten utan några bifidus bakterier osv.
Hade varit fint att veta om kaffet var tex ekologiskt eller rättvisemärkt. Man månade ju om miljön. Dåligt med toaletter.
Personalen skiftade i bemötandet. Servicemind är A och O. Vi som hade rest och var på konferens hade gärna fått en smörgås vid fikat istället för kaffebröd hela tiden. Det blev för mycket sånt. Önskar att den fantastiska miljön hade rimmat med resten av intrycken.
Datum för vistelsen: augusti 2024
      • Agoda.com
      3.7 km från Hotel Gyllene Uttern
      Visa fler hotell i Gränna
      Omdömet skrevs 11 juli 2024 från mobil enhet

Historiskt och fin miljö som vittnar om att detta har varit ett hotell med hög kvalitet en gång i tiden. Tyvärr lever inte hotellet upp till det idag. Stället börjar bli nedgånget och även om personalen var trevlig hade de inte rätt förutsättningar för att ge den bästa servicen. Vid middagen fick vi maten före vinet och vi glömdes bort flera gånger mellan beställningarna. Maten smakade dock väldigt bra, rummet var fint och städat och som sagt fin miljö, extra plus för livebandet som spelade i loungen under kvällen. 3/5 stjärnor.

Datum för vistelsen: juli 2024
      Tack DayTrip39468687624
      Omdömet skrevs 6 juli 2024 från mobil enhet

Vi bodde i Andréannexet som var toppen. Stort mysigt rum med fantastisk utsikt. Dålig fart i duschen. Sköna sängar och bra tv. Tyst och ostört.

Frukosten var i mysig atmosfär men maten och servicen var under all kritik. Fick säga till om tallrikar, våffelsmet mm även om vi var där en timme innan de stängde. Våffeljärnet för svalt så det blev en gegga. Fick stå och rengöra järnet efter annan gäst. När man frågade personalen verkade de inte kunna svenska och var ointresserade och svarade kort och otrevligt. Inga flingor alls, ingen smaksatt yoghurt.

När vi checkade ut frågade ingen om man var nöjd.

Rumstips: Åk inte hit för att enbart äta frukost. Låt våffeljärnet gå någon minut extra, då kanske det funkar.
      Datum för vistelsen: juli 2024
      Tack 407gunillae
      Omdömet skrevs 29 juni 2024 från mobil enhet

Super nice hotel, we loved it. Rummet va underbart och så rent. Utsikten fantastisk. Dem vackra trä trapporna och den fina interiören gjorde sitt till.

Personalen ALLA va trevliga inte bara proffesionellt utan även varma. Reza, Sanja, Annika och ni andra va super fina.

Maten va god ja allt va bra

Tack vi kommer tillbaks

Kramar Cecilia och Lee Dymock! .

1  Tack Cecilia D
      Omdömet skrevs 9 juni 2024

Klassiskt lunchställe när man åker mellan Skåne och Stockholm. Maten var medioker, men till det priset förväntar man sig betydligt bättre. Serveringspersonalen var totalt förvirrad, glömde beställningar och rörde till notorna. Det var allmänt rörigt i matsalen eftersom personen inte hann duka undan eller ta betalt. Man får bättre lunch på McDonalds till ett mycket bättre pris.

Tack Gunilla G
      Omdömet skrevs 5 juni 2024 från mobil enhet

Medioker service men fin utsikt. Det saknas laddmöjlighet för telefon vid sängen, Frukosten... Müslin bestod bara av rispuffar??, apelsinjuicen var mest vatten (slut), köttbullarna massproducerade och vidbrända, baconen likaså, det saknades kokta ägg, smörgåsgurka (men det fanns leverpastej) och tallrikar (kom till frukost vid 08:30). Våffelmaskinen för kall. Flera lediga bord i matsalen men inte undanplockat... Undermålig frukostupplevelse för ett hotell i denna prisklass.

Rumstips: Inte prisvärt
      Tack ristoa2017