Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch ”
Omdöme om Amalia's Restaurang

Amalia's Restaurang
Boka bord
2
fre 6/8
20:00
Rankad som nr 9 av 31 Restauranger i Gränna
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 mars 2021 från mobil enhet

Supergod lunch! Vi åt gräddstuvad pyttipanna och smashburger med pommes. Vällagad och hemgjord. Bra smaker och stora portioner. Trevlig lokal.

Datum för besöket: mars 2021
1  Tack trullerutta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (85)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 85 omdömen

Omdömet skrevs 6 januari 2021 från mobil enhet

God och välsmakande lunch med god service av trevlig personal. De italienska köttbullarna var stora och mycket goda. Hemtrevligt!

Datum för besöket: januari 2021
Tack 651helenaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2020 från mobil enhet

Helt okej ställe för lunch, vi ett sällskap åt Schnitzel, laxfjäril, spagetti med köttfärssås, Ceasarsallad. Maten smakade gott. Trevliga lokaler, trevlig personal, rent på toaletten.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Pia A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2020

Med tanke på priset höjs förväntningarna. Men när maten väl kom in grusades dessa förväntningar. Potatis som är lagad mjuk som puré. Bearnaisesås som gelé. Hade priset varit hälften hade det varit en OK lunchrestaurang men inte mer. Salladsrätterna höll inte högre klass de heller.

Lokalerna ok med en skymt av Vättern men flottiga golv.

Datum för besöket: september 2020
Tack IngvarS4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2020 från mobil enhet

Fantastiskt god och vällagad mat full av kärlek. Tortellini och vegansk burgare är något man definitivt måste testa här!

Datum för besöket: september 2020
Tack R2921RCsaral
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Amalia's Restaurang tittade också på

Gränna, Jönköpings län
Gränna, Jönköpings län
 
Gränna, Jönköpings län
Gränna, Jönköpings län
 

Besökt Amalia's Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt