“Högklassigt rakt igenom”

Hotel Amalias Hus
Rankad som nr 11 av 40 Restauranger i Gränna
Restauranginformation
Omdömet skrevs 26 maj 2024

Bokade paketet Romantisk Weekend 25-26.maj 2024. Bodde i Carolines kammare. Det var tredje gången jag och min fru besökte pensionatet. Vädret var fantastiskt. Efter en härlig rundtur i Gränna fick vi afternoon tea (väldigt bra) och gick sedan upp och drack lite mousserande som stod i rummet i ishink. På kvällen fick vi en fantastisk trerätters middag med gott vin och avslutade med italiensk opera, champagne och bubbelbad på rummet. På morgonen väntade en högklassig frukost. Allt var perfekt. Amalias hus är en pärla som fler än vi förtjänar att upptäcka.

Datum för besöket: maj 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Peter S
Språk

Omdömet skrevs 9 juli 2022 från mobil enhet

Så fint, luftfararen SA Andrés rum som var mysigt över förväntan. Egen liten balkong, utsikt över trädgården, bubbelbadkar och mycket mer

Datum för besöket: juli 2022
Tack Tantturist
Omdömet skrevs 2 juni 2022 från mobil enhet

Är på väg till skogsmässa söder om Jönköping. Inser att det är mycket trevligare att bo i Gränna. Fick tips om detta underbara ställe av krävande vänner.

Fantastisk middag, kulturhistoria och en superfin frukost. Kan verkligen rekommenderas.

Datum för besöket: juni 2022
Tack 841leif_
Omdömet skrevs 5 juli 2020 från mobil enhet

Måltiden var av absolut högsta klass och vinerna matchade perfekt.
Servicen helt perfekt och miljön är suveränt fin. En härlig känsla att sitta och njuta av god mat med utsikt över Vättern och en del av Visingsö.
Hit åker vi snart igen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 704hansg
Omdömet skrevs 1 maj 2020 från mobil enhet

Fantastiskt igen. Vi har varit återkommande gäster till och från under 6 års tid. Caroline, Per & personal ger en fantastisk service och får oss att känna oss så välkomna. Maten, drycken och servicen håller världsklass. Vi är supernöjda återigen och kommer fortsätta återkomma. Värt att nämna är att all mat är laktosfri, vilket gjorde att frun kunde äta allt. Tack för en otrolig helg!

Datum för besöket: maj 2020
1  Tack jacobhedin

Resenärer som tittade på Hotel Amalias Hus tittade också på

Gränna, Jönköpings län

Besökt Hotel Amalias Hus? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt