“Helt ok pizza men turistfällekänsla”
Omdöme om Mac Andreé

Mac Andreé
Rankad som nr 7 av 40 Restauranger i Gränna
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 juni 2024 från mobil enhet

Pizzan var god och hade en frasig botten, men den var för frasig; botten delade på sig och smulades sönder.

Hela stället har en känsla av turistfälla, och
att de tar betalt för vatten till maten, alltså vanligt kranvatten alltså, är pricken över i:t för turistfällefeelingen. Dumsnålt.

Datum för besöket: juni 2024
Tack Karl L
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 9 maj 2024

Katastrof. Alltså jag har minst 40 bra besök hos denna lunchpizzeria med gamla ägandeskapet men detta var på riktigt det sämsta jag upplevt. Ett berg av disk/tallrikar på varenda bord mötte oss när vi kom in vilket innebar noll sittplatser. När vi efter en kvart påpekade detta efter att försökt armbåga oss in i ett hörn tog han i kassan tag i problemet och fick då gå från restaurangen in till disken 9 gånger.
Pizzasalladen var slut och fylldes inte på förens vi ätit klart. Då slängde han i samma gaffel som legat i botten på förra salladen helt dränkt i olja med handtag och allt.
Det luktade sunk och bränt pizzabröd i varenda vrå.
Läsk ingick inte i lunchmenyn så vi betalade typ 170 skallen inkl läsk. Bordet vi satt vid hade 2 fulla tallrikar med gammal pizza på från förra gästerna. Dessa tallrikar stod kvar fram tills våra pizzor anlände - 40 minuter efter att de beställdes trots att han sa 15-20 minuter.
De smakade ok....... det får jag väl ändå ge dom, trots att kanterna ramlade isär bara man tittade på dom. Och ja..... jag är 49 år och en gammal tjurgubbe men fan något bättre upplevelse än så här hade jag hoppats på med en nota på 630 spänn om 4 pers............skärpning......tjommar.

Datum för besöket: maj 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Richard A
Omdömet skrevs 21 februari 2024 från mobil enhet

De godaste pizzor jag ätit. Tunn och härligt krispig botten och fräscha och fina råvaror. Man blir behagligt mätt av dessa. Dessutom yppelig service där personalen är genuint serviceinriktade.

Datum för besöket: januari 2024
Tack Fredrik R
Omdömet skrevs 21 augusti 2023

Fick en rå hamburgare som dessutom va oproponerligt liten i förhållande till priset.... inget återbesök här iallafall.

Datum för besöket: augusti 2023
Tack 486torbj_rnl
Omdömet skrevs 11 juli 2023

Jag var här och åt lunch med mina vänner vi alla åt pizza och det smakade otroligt bra dom var tunna välgräddade

Datum för besöket: juli 2023
    • Mat
Tack Hugo A

Resenärer som tittade på Mac Andreé tittade också på

Gränna, Jönköpings län

Besökt Mac Andreé? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt