Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Förgräddade bottnar = sega, dåliga pizzor!!”
Omdöme om Rute Stenugnsbageri

Rute Stenugnsbageri
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Lärbro
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Fake-pizzor! Förväntade mig äkta stenungsbakade pizzor, så besvikelsen blev stor. Här används förgräddade bottnar tyvärr. Borde reagerat när de sa att de skulle vara klara på 10-minuter efter beställning av 4 pizzor och många före oss i kö. Pizzorna var halv-ljumma vid servering och fick skära ordentligt för att komma igenom. Osten var knappt smält och som sagt väldigt seg pizzabotten. Synd på annars fina råvaror i toppings när pizzabotten inte görs från grunden vid beställning. Kan inte rekommenderade dessa överprissatta halvfabrikerade pizzor - en besvikelse.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 547staffans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
rutestenungsbageri, Chef på Rute Stenugnsbageri, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020
Google-översättning

Hi there, My name is Davide, from Italy and pizza baker responsible for the pizza in Rute and for all the ingredients used for the toppings.
I’m actually happy to tell you that our pizza is not at all an “halvfabrikerad” pizza base. We bake all our pizzas OURSELVES and we do it in 2 different steps (step 1 - 40% baking and step 2: 60%baking)

We use this process (which is used by top pizzeria in Italy) for 2 reasons:
QUALITY
We have 48h fermentation process made with 2 types of ancient and stone-milled flour from the Alps in Piemonte that are very delicate to handle (ENKIR and Burratto tipo 2). They are delicate because they are 100% natural and completely un-refined. For this reason Timing is very important and therefore we pre-bake (step 1) only when it’s the right moment. Not when clients ask for it.

SERVICE
In the past years many customers had to wait even 2 hours before getting the pizza considering the amount of people we have every night. This process allows us to go a little bit faster and keeping the quality as high as possible.


When we conclude the baking process in the STENUNG , unfortunately mistakes can happen, a wood-fire oven can be very hard to handle sometimes. We sincerely apologise for that and if you were not happy with your result we would have been very happy to make you another one.

Speriamo ci si riveda di nuovo e buone vacanze.

Davide

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (145)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 145 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Riktigt goda mackor och fantastiska kardemummabullar, men löjliga överpriser. Det kändes som ett Stockholmsställe på Gotland. Både på gott o ont.

Datum för besöket: juli 2020
Tack jenny_O985NL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Superfin miljö o atmosfär. Pizzorna var goda men jag hade önskat att dem smakade pizzabröd o inte vanligt bröd. Förstörde mycket av smaken på pizzan trots perfekt topping.
Sen är det på gränsen för för dyrt. Du beställer själv mat i kassan o det är självservering. Finns inga toaletter bara bajsmaja. Ett glas rött 195kr och en pizza för samma pris.
Stort plus för den stora sanhögen i mitten av platsen där barnen kunde leka när vi åt.

Datum för besöket: juli 2020
Tack sandramI4837MA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Jättemysigt och riktigt bröd, mackor o fika. Väldigt vackert. Vi åt frukost o bullar. Det enda jag inte gillar är emaljmuggarna med patina, som smakar plåt i munnen. Värt ett besök. Vi promenerade en timme på vackra vägar från hamnen i Vallersvik.

Datum för besöket: juli 2020
Tack bodilj551
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Åt en frukost som bestod av en ost- och skinkmacka, yoghurt med granola och två cappuccino. Mycket gott bröd, men dåligt utbud av färdiga mackor att välja bland. Yoghurten var ingenting speciellt, men granolan var god. Cappuccinon var ingenting speciellt den heller, men bättre än exempelvis espresso house.

Höga priser gjorde så förväntningarna stegs men tyvärr inte möttes. Mysigt ställe.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Burriterna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Rute Stenugnsbageri tittade också på

 

Besökt Rute Stenugnsbageri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt