Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (42)
Filtrera omdömen
42 resultat
Medlemsbetyg
25
11
3
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
25
11
3
2
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 42 omdömen
Omdömet skrevs 5 augusti 2020

Vi bodde i en länga i trädgården som bestod av två sovrum o badrum. Fräscht och trevligt. Omgivningen är vacker och huvudbyggnaden charmig. Vi var väldigt nöjda, om det finns något negativt så är det att det saknas laktosfria alternativ vid frukosten vilket är lite konstigt då det är ganska vanligt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack boeli2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Frågan är om det är möjligt att bo bättre än så här på Gotland? Supertrevlig omhändertagande personal, fräscht och fantastiskt vacker miljö två steg från havet. Pensionatet har en enorm veranda där man gärna äter både frukost och middag. Extra stort plus för bordsservering till frukost, hoppas de fortsätter med detta även efter corona.

Bra läge också för utflykter med bil till andra delar av ön.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack 86karina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020

Om man vill warfva ner och njut av nuet i en otroligt vacker miljö, få ett varmt och personligt bemötande och god mat; åk hit. Det blir definitivt en repris på detta. Vår hund Kajsa håller också med om beskrivningen!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack AngelaRossi2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020

Charmigt, vackert, personligt! Bästa personalen & god mat och service i restaurangen.
Man gillar att bara hänga på Warfsholm - morgonyoga, dopp i havet, lilla butiken, god lunch, boule i kvällssol... Men Klinte är även bra utgångspunkt för dagsutflykter åt alla håll.
Vi bodde på Ängsgården. Jättefin stuga, lite avsides.
Kommer gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack mangforshallberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2019 från mobil enhet

Väldigt vackert och mysigt ställe. Fräscha rum och fantastiska omgivningar. Restaurangen har god klass, bra meny, goda viner och mycket fina smaker. Mysiga ställen i huvudbyggnaden att sjunka ner med en bok efter maten. Och ett glas vin . . Oerhört trevlig och hjälpsam personal. Bra med parkering.
Saknar möjligen wi-fi på rummen, finns bara i huvudbyggnaden. Funkar pendla in till Visby för dagsbesök men tar 30 min med bil.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 143mikaeld
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen