Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Härligt ställe

Ett fantastiskt ställe om man som jag tycker om historia. Man behöver några timmar på sig för att ... läs mer

Omdömet skrevs 31 juli 2021
LindaSWE83
,
Sverige
från mobil enhet
Värt att besöka

Museet i sig var väl värt ett besök men inte deras café. Finns bara utedass. Museet saknar bra ... läs mer

Omdömet skrevs 25 juli 2020
sandramI4837MA
,
Nykvarn, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 54 omdömen
  
Omdömen (54)
Filtrera omdömen
54 resultat
Medlemsbetyg
36
14
3
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
36
14
3
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 54 omdömen
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Ett fantastiskt ställe om man som jag tycker om historia. Man behöver några timmar på sig för att se hela området, lätt att missa något.
Oerhört trevlig personal som visade oss repslageri och lät oss göra ett eget rep. Dessutom fick vi pröva på att bråka lin.
Lite mer skyltar med information hade varit önskvärt.

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack LindaSWE83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Museet i sig var väl värt ett besök men inte deras café. Finns bara utedass.
Museet saknar bra vägar för barnvagn/rullstol men mycket roligt att få gå in i de tre olika gårdarna från 16,17 - och 1800tal. Mycket fint uppbyggt för barnen längst bort vid 1800tals gården.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack sandramI4837MA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Väldigt bra! Tom min skeptiska 10åring var nöjd. Väldigt mycket att titta på, trevlig personal! Intressant o välbevarat.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack misoe2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

Spontanbesök på ett otroligt, fint museum. Här får man följa hur en typisk Gotlandsgård utvecklats genom tiderna. Även fint ordnat för barnfamiljer. Finns fik och toaletter på området.

Datum för upplevelsen: juli 2020
2  Tack mrsbloodykisses
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juni 2020

Bildstenarna är toppenfina men det fanns också mycket annat som var sevärt. Helst ska solen skina och volontären (?) Gert berätta om gamla redskap och inredning. Vi hade till och med turen att höra några spela folkmusik på flöjt.

Glöm inte att lägga en pinne på väghögen. Lägg pinnen och läs ramsan så får du lätt färd sedan.

Vackert friluftsmuseum på ganska stor yta.

Datum för upplevelsen: juni 2020
2  Tack Pia J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen