Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (75)
Filtrera omdömen
75 resultat
Medlemsbetyg
30
14
14
7
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
30
14
14
7
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 75 omdömen
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

En fantastisk upplevelse som började med att vid ankomst var hela hotellet tomt o nedsläckt
Vilket gjorde oss nervösa men det visade att hotellet stänger mellan 12-15 för städning osv!

Därefter vid nytt försök blev vi väl mottagna av trevlig personal.
Rummen är fantastiskt fräscha och speciella om man får bo i en cell.

Maten är mycket god och vällagad samt grundad på lokala råvaror.
Därtill en imponerande vinkällare i ett av utkikstornen!!
Perfekt temperatur och luftfuktighet för vinlagring!

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Flyer42273199700
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2021

Sov i det gamla krutrummet, rummen var fantastiskt rofyllda. På eftermiddagarna hade hotellet konstnärer som målade utomhus. Servicen var fantastisk, maten var väldigt god och köket hade stor lyhördhet efter vad man var sugen på. Kvällarna var magiska med trevligt mingel med gäster och personal på gården av den gamla förläggningen. Rekommenderas starkt.

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack DanielF6477
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2021

Uruselt matutbud. Kan inte förstå hur detta fina hotell kan erbjuder restaurangmaten som serveras på kvällen. Priserna överensstämmer inte vad som du får på tallrikar. Har nog aldrig serverats så dålig mat. Dom verkar inte ha en kock i köket .
Personal i köket från Slovakien. Ät inte på hotellet

Frukosten känns också lite snål. Finns bara ett bröd att få till frukost som är ljust.
Jag tror många hotell nu kan snåla med utbud och personal i Covid tider. Frukosten på hotell ska ju vara guldkant på vistelsen.

Ett förövrigt fint och genuint hotell med lugnt läge.

Den äldre kvinnan i receptionen är en stor tillgång för hotellet med sitt kunnande och trevliga sätt mot gästerna.

Vill ni äta gott åk till Kalkladan, vilken kock dom har i köket ⭐⭐⭐⭐⭐

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Htrefc2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2021 från mobil enhet

Härlig miljö i en gammal fästning med trevlig och tillmötesgående personal. Vi fick låna elcyklar för att ta en sväng in till fårösund för ett mysigt restaurangbesök .
Rummen bestod av stenvalv. sängarna fantastiskt mjuka och sköna .
God frukost serverades på en solig terrassen i en underbar miljö med havet som utsikt

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack tommye789
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Mycket trevlig personal och bra service. God mat och drinkar med lokala råvaror. Vi hade en tidig färja och de gick upp extra tidigt för att göra oss kaffe och en god frukost. Cyklar finns att låna eller hyra.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack janakehammarlund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen