Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Travelocity
eDreams
Booking.com
Visa alla 10 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (75)
Filtrera omdömen
75 resultat
Medlemsbetyg
30
14
14
7
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
30
14
14
7
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 75 omdömen
Omdömet skrevs 11 juni 2021 från mobil enhet

Härlig miljö i en gammal fästning med trevlig och tillmötesgående personal. Vi fick låna elcyklar för att ta en sväng in till fårösund för ett mysigt restaurangbesök .
Rummen bestod av stenvalv. sängarna fantastiskt mjuka och sköna .
God frukost serverades på en solig terrassen i en underbar miljö med havet som utsikt

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack tommye789
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Mycket trevlig personal och bra service. God mat och drinkar med lokala råvaror. Vi hade en tidig färja och de gick upp extra tidigt för att göra oss kaffe och en god frukost. Cyklar finns att låna eller hyra.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack janakehammarlund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2020

God mat, servicen var valhänt och oproffsig. Dålig eller snarare obefintlig kunskap om menyn. Inga råd om matchande vin till maten. Allting tog rätt lång tid och de blandade ihop beställningar till andra gäster. När vi fick in varmrätten så hade vi vare sig vin eller bestick. Lite dekorationer på borden hade höjt det visuella intrycket. Hela anläggningen är häftig i sig men känsla för detaljer tex kring blomkrukor utanför saknas.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack ulolvbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2020 från mobil enhet

Vill man uppleva ett annorlunda och kul boende så är det hit man ska åka. Bodde själv i ett av de gamla ammunitionsförråden. Poolen är där kanonerna stod och man ser överallt spår av det gamla fortet. Supertrevlig personal.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste ensam
Tack TobiasH2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2019

Vi övernattade 2 nätter i hotellet och stortrivdes. Frukosten var jättegod och middagen likaså. Inredningen är snygg och smakfull och alltsammans är rent och fint. Vi lånade hotellets cyklar och gjorde en trevlig tur i närheten. Rekommenderar varmt!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack Rosalaviking
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen