Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott och bra service”
Omdöme om Alvstoppet

Alvstoppet
Rankad som nr 7 av 23 Restauranger i Ljusdal
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Vi har ätit här ett antal gånger de senaste 5-10 åren och såväl smak som kvalitet och service har alltid varit toppenbra!

Datum för besöket: februari 2020
Tack gma7409
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (11)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 11 omdömen

Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

Mer än förväntat! Gudomligt gott och väldigt mycket mat. Prisvärt !
Ligger precis vid sjön, vacker utsikt

Datum för besöket: januari 2020
Tack 532elinp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2019 från mobil enhet

Familjen åt thaimat och sonen hamburgare. Allt var jättegott! Trevlig personal och god service. Rekommenderas varmt.

Datum för besöket: december 2019
Tack lindadW5139DV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2019 från mobil enhet

Deras thaimat är riktigt god. Väl värt ett besök! Valde deras rätt med tigerräkor, chili o vitlök. Du kan välja hur stark de ska tillaga rätten.

Datum för besöket: juli 2019
Tack G3963KPtinas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2019 från mobil enhet

Passerar här med husvagn mest varje år och stannar här för att äta. Det finns gott om parkeringar, ligger fint vid vattnet, trevlig personal och har jättegoda hamburgare.

Datum för besöket: juli 2019
Tack HelenaO71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Alvstoppet tittade också på

Ljusdal, Gävleborgs län
Ljusdal, Gävleborgs län
 
Ljusdal, Gävleborgs län
Ljusdal, Gävleborgs län
 

Besökt Alvstoppet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt