Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Midsummer 2021”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
19 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Husvagn -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Beccles, Suffolk, East Anglia, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 19 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Keith J
Cambridge, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 1 juli 2021 för en vistelse i juni 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
624Pauine ...
Colchester, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 oktober 2019 för en vistelse i oktober 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alison C
1 omdöme
Omdömet skrevs 13 augusti 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 14 2019
Hello Alison,
It was a real pleasure meeting you and thank you for such a stunning review.
It is really good to know that 'Annie' provides a secure place for dogs to play so their owners can relax! That is what 'Annie' is all about, peace, tranquility and comfort. So pleased you enjoyed the 'goodies' in the welcome pack and thank you for your lovely compliments. I do hope you will all come again and you will indeed be very welcome!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
749trishg
Heathfield, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
8 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 28 maj 2019 för en vistelse i maj 2019
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2019
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 12 2019
Hello Trish,
Very many thanks indeed for your wonderful review of 'Annie' the caravan! We are delighted that you had a lovely holiday and that you found everything you needed both inside the caravan and outside, including the peace and tranquility needed to relax and chill. It was a real pleasure to meet you and Tilly and your 3 dear little doggies and we can't wait to see you again either. Please do make it soon! xx
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
m0ntg0mer ...
Terrington St John, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 november 2018 för en vistelse i november 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt