Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Wonderful stay!!!!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
19 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Husvagn -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Beccles, Suffolk, East Anglia, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 19 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

99redhead ...
Skipton, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 25 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2018
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 29 2018
Thank you both for your glowing review of 'Annie'! We are so pleased that you enjoyed your holiday with us including the beautiful countryside which can be seen from Annie's' secluded garden, glad that Rowan enjoyed the garden too! It's good to know you found 'Annie' cosy, comfortable and a great location. And I am never sure what to put in the welcome basket so thank you for your vote of approval! We do hope the last sentence of your review comes true as we look forward to welcoming you back very soon as it was a pleasure to meet you both, and Rowan! Come back soon!!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 12 2018
Hello Corrina, David and lovely Loretta!
Thank you so much for your stunning review of 'Annie' caravan, we are so pleased you had a great time with us. We aim to make 'Annie' comfy and cosy and it's good to know that our guests love the peaceful location.
Do come and see us again soon!! you will be very welcome!
Lynne
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Greer H
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 19 2018
Thank you for your lovely review of 'Annie' Greer and it's good to know you all enjoyed your holiday with us - including Aggie! We are gratefully aware that the garden has lots to offer during the daylight hours, especially to our furry friends who have no need to be tethered and can rummage freely! But living here it is easy to take for granted the beautiful starry skies of nightfall which people sadly miss when there are street lights. Thank you Greer for making me realise how blessed we are!
We do hope you will come and see us again soon it was a real pleasure to meet you all.
You will always be most welcome!
Lynne
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
MikeTestr ...
Bungay, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
40 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 58 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 22 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 22 2018
Hello Mike,
Three of the things 'Annie' is getting well known for are peaceful, tranquil isolation, being well equipped and visits from local wildlife! We are very pleased that you enjoyed the silence, something quite rare these days, and of course the 'welcome basket'! We feel very privileged to live in such an idyllic place and yet have all the amenities of the superb little market town of Bungay less than two miles away.
Thank you so much Mike for your review and I hope you are now enjoying your perfect new home.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Tina B
1 omdöme
Omdömet skrevs 17 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 18 2018
Hello Tina,
Thank you so much for your 5 star review of 'Annie' ! So very pleased you found 'Annie' clean and peaceful and really enjoyed your stay with us. We would love to welcome you and your family back and will be very happy to welcome your friends! Thank you very much Tina for choosing us for your holiday and for leaving 'Annie' so very clean & tidy. Hope to see you again soon.
Lynne
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt